3000 TL'ye oyun oynamak için sistem önerisi

Bütçe
3000 TL
Daha fazla  
Merhaba 3000 TL'ye oyun oynamak için sistem düşünüyorum maalesef eskiden maddi durumumuz ve bilgisayardan pek anlamadığım için Zeiron diye bir sistem almıştık aldıktan sonra PC'yi açtığımda karşımda Turbox yazısı :D keşke sizi dinleseymişim önerilerinizi bekliyorum.

1000 TL verip 3000G alsak, 200 TL CPU fan olur, MSI A320M-A Pro alsak 450 TL, 600 TL 8 GB RAM alsak, 250 TL dandik 300W PSU alsak, 300 TL 120 GB SSD alsak (lüks oldu ama), 2 tane de 70 TL verip 250 GB HDD alsak (500 GB oldu, ayrı ayrı almak daha ucuz), kasa kullanmasak da uzay montaj yapsak eğer unuttuğum bir parça yoksa 3000TL'ye ulaşmış oluruz. Eğer önceki PC'den parça alacaksanız iş daha kolay olabilir.
(Bu sistemi eleştirmeyin :D. En ucuz odaklı baktım.)

Oyun oynamak istiyorsan maalesef minimum 7K dostum. Eğer en azından adamakıllı FPS almak istiyorsan çoğu YouTube sayfaları indirimli PC'ler satıyor onları beklersen daha iyi olabilir ^^

Merhaba 3000 TL'ye oyun oynamak için sistem düşünüyorum maalesef eskiden maddi durumumuz ve bilgisayardan pek anlamadığım için Zeiron diye bir sistem almıştık aldıktan sonra PC'yi açtığımda karşımda Turbox yazısı :D keşke sizi dinleseymişim önerilerinizi bekliyorum.
Haqqus un pc si var tebilon sitesine girip bakabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı