3000 TL'ye PSU önerisi

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Kyber > CX gray label > C750.
Sistem bilgilerimi yazmayı unuttum, şu şekilde;

Anakart: ASUS Prime B550 MK
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Intel Arc A750
RAM: G.Skill 3600 MHz 16 GB RAM
SSD: MLD M300 500GB + Kioxia Exceria Pro 1TB M.2 SSD
Soğutma: Thermalright Assasin King 120SE
PSU: Power Boost 650W 80+

Sıralama yine aynı olurdu değil mi, başka önerin bulunmazdı?

3 gündür aralıksız araştırlamar sonucunda kendimce yaptığım listeyi sana da atayım. Belki işine yarar.

Corsair CX750 (Black label) : C+
Corsair RM750e : B+
XPG Kyber 750 : B-
High Power Element Revo HP1 : C*
High Power Performance Gold GD : B+
FSP Hydro K : C*
FSP Vita BD : C*
NZXT C750 : C+
MSI MAG A750BN : C+
Gamdias Helios P1A : B+*

Bu paralara alınacak psular bunlar genel olarak.

NZXT çok fiyat performans
Kyber güzel PSU
RM750e biraz daha bütçe çıkarsa

Son düzenleme:
Kyber'a kadar çıkıyorsa onu alabilirsin. Uzun vade için iyi olur.

Çıkabilirim hocam, aptekteknoloji satıyor herhangi bir sorunla karşılaşan bir kullanıcıya rastladınız mı acaba mağaza özelinde?

Çıkabilirim hocam, aptekteknoloji satıyor herhangi bir sorunla karşılaşan bir kullanıcıya rastladınız mı acaba mağaza özelinde?
Aptek ile kötü yorumlar okudum. 3500'e ben de alacaktım yoksa

4200 incehesap mevcuttu zannedersem fakat oraya kadar çıkınca RM750e daha iyi tercih olabilir gibi geldi.

Satıcı olarak bakacaksam hocam direkt Amazon'dan yapıştırıp geçerim, roxy hocamında sıralamasına göre de kötü değil anlaşılan hem de Amazon satmakta ileride bir sıkıntı yaşamam.

Satıcı olarak bakacaksam hocam direkt Amazon'dan yapıştırıp geçerim, roxy hocamında sıralamasına göre de kötü değil anlaşılan hem de Amazon satmakta ileride bir sıkıntı yaşamam.
Amazonun sattığına emin misiniz hocam? ben göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…