3000 TL'ye PSU önerisi

Tamamdır sağ olun ğeki PSU'dan memnun musunuz?

Hocam az önce montajını yaptım, pek de anlamam dediğim gibi ancak tasarım olarak vs. iyi derecede. Kolay bir kurulum sağlıyor, 2 adet kablo boşta kaldı sadece bende o kadar direkt olarak 500 veya 600W bağlantısını sağlayan kabloda bulunuyor içerisinde. Şu anlık memnunum umarım ilerleyen zamanlarda bir olumsuz durum söz konusu olmaz.

@yusuf7878 Hocam bu 500 veya 600w üstünde yazan kablo vardı, büyük ihtimalle 600w dikkat etmedim. Ne işe yarar, biliyor musun?

Hocam az önce montajını yaptım, pek de anlamam dediğim gibi ancak tasarım olarak vs. iyi derecede. Kolay bir kurulum sağlıyor, 2 adet kablo boşta kaldı sadece bende o kadar direkt olarak 500 veya 600W bağlantısını sağlayan kabloda bulunuyor içerisinde. Şu anlık memnunum umarım ilerleyen zamanlarda bir olumsuz durum söz konusu olmaz.

@yusuf7878 hocam bu 500 veya 600W üstünde yazan kablo vardı, büyük ihtimalle 600W dikkat etmedim. Ne işe yarar, biliyor musun?

PCI-e 5.0 kablosu. Bazi ekran kartlarinda direk o giris oluyor.

Ekran kartının uygulamada değer vermediğini şuan gördüm, bunun psu ile bir alakası olabilir mi? Az öncede açılırken ekran kartının fanı bir kez durdu ve yeniden çalıştı.

Ekran kartının uygulamada değer vermediğini şu an gördüm, bunun PSU ile bir alakası olabilir mi? Az önce de açılırken ekran kartının fanı bir kez durdu ve yeniden çalıştı.

HWMonitor indir hocam. Oradan 12v 5V 3.3v un değerlerini görürsün.

@yusuf7878 Hocam, ekran kartına tek 8 pin girişi yoktu, 6+2 olucak şekilde kablo vardı ve böyle montaj yaptım sorun olur mu? Görseldeki gibiydi, benim ekran kartım 8 pin + 6 pin şeklinde.
shopping
Zaten hem 6 hem 8 kullanabilin diye ayırıyorlar dostum. Problem olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı