3000 TL'ye R3 2300X ve RX 570 Sistem Alınır mı?

Pulse'den uzak dur derim. Tavsiyem Sapphire RX570 Nitro+ şuan kullanıyorum Pulse almıştım iade edip bunu almıştım. Pulse inanılmaz ısınıyor ve performansı yaklaşık %5-15 arası daha düşük.

Son düzenleme:
Pulse'den uzak dur derim. Tavsiyem Sapphire RX570 Nitro+ şuan kullanıyorum Pulse almıştım iade edip bunu almıştım. Pulse inanılmaz ısınıyor ve performansı yaklaşık %5-15 arası daha düşük.
Sizin kartınızda problem vardır. Pulse modelinin o kadar kötü soğutması olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar 3000 TL bütçem var. Bu kasadan daha iyisini bulabilir miyim yoksa bu iyi mi? Elimde SSD var.

Bence onu alma çünkü PSU' su çok sıkıntılı ani bir dalgalanmada cozzz olur haberin olsun :d
BOOST-GSR/R3 1300X/Sapphire RX570 PULSE 4GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

İşlemciyi R5 2600 yap ve kasayıda VK-G3902S yap daha fazla fps verir frenzy'den.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı