3000 TL'ye RX 570 sistem yükseltme

Merhaba; görseldeki sistemi kullanmaktayım, bu sisteme ekran kartım hariç CPU, anakart, RAM ve SSD alarak Update yapmayı düşünüyorum. CPU olarak Ryzen5 2600 veya 2600X bakıyorum uzun zamandır, anakart olarak da Gigabyte B450M GAMING düşünüyorum. Diğerleri için şiddetle öneriye ihtiyacım var. Bir de almayı düşündüğüm CPU ve anakart sizce doğru tercihler olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 781022
Sistem tercihinizi amd olarak belirlediyseniz 2600x vb işlemcilerden uzak durun. Almanız gereken işlemci 3500x veya 1600 AF. Tabiki bütçe sıkıntı değilse 3500x mükemmel bir seçim olacaktır. Anakart olarakta o anakarttan uzak durun. Bulabilirseniz gigabyte b450m s2h alın. Mümkünse v1 modelini alın faz sayısı daha fazla v2 adı altında satılanlardan daha iyi sonuç verdi oc stabilitesi olarak. Ram olarak fp olarak en iyi ram bildiğim kadarıyla en fp şuan bu

ssd olarak kesinlikle m2 ssd al ama m2ssd ler konusunda diğer arkadaşlardan tavsiye alabilirsin.

Sistem tercihinizi AMD olarak belirlediyseniz 2600X vb işlemcilerden uzak durun. Almanız gereken işlemci 3500X veya 1600 AF. Tabii ki bütçe sıkıntı değilse 3500X mükemmel bir seçim olacaktır. Anakart olarak da o anakarttan uzak durun. Bulabilirseniz Gigabyte B450M S2H alın. Mümkünse V1 modelini alın faz sayısı daha fazla V2 adı altında satılanlardan daha iyi sonuç verdi OC stabilitesi olarak. RAM olarak fp olarak en iyi RAM bildiğim kadarıyla en fp şu an bu.

SSD olarak kesinlikle M.2 SSD al ama M.2 SSD'ler konusunda diğer arkadaşlardan tavsiye alabilirsin.

Kesinlikle M.2'ye gerek yok M.2 hız içindir oyunlarda SATA SSD yeterli olur. Attığın RAM'ler sıkıntılı araştırırsan rahatlıkla öğrenirsin. Anakart konusunda da B450 GAMING kötü bir anakart değil. Ama B450M S2H'de iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı