Yeni sistemde ilk açılışta internet yok

karadumangokay

Hectopat
Daha fazla  
Yeni hazır sistem PC'de internet, bilgisayarı kapatıp açınca gidiyor. İlk açılışta internete bağlanmıyor ağ sorunlarını tanıla dediğimde zaman eşitlenmedi hatası alıyorum sonra PC'ye modemden giden Ethernet kablosunu çıkarıp takınca internete girebiliyorum. Bağlantı gerçekleşiyor aynı zamanda jitter ve packet loss da zaman zaman yükseliyor. Diğer cihazlarda internete sorunsuz bağlanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Not: Realtek Family Controller driver güncel.

7500x3d
Rtx 5070
Asus prime b650 r
32gb klevv ram

İndirdim üstadım işe yaramadı. Hatta bir yerde görüp güç yönetimi ayarlarında gücü kesme seçeneğini de kaldırdım o da işe yaramadı. Windows Lisansı bile değiştirdim o da çözüm olmadı. Zamanı eşitleme hatası ile bir ilgisi olduğunu düşündüm ama ona da çare bulamadım.

İndirdim üstadım işe yaramadı. Hatta bir yerde görüp güç yönetimi ayarlarında gücü kesme seçeneğini de kaldırdım o da işe yaramadı. Windows lisansı bile değiştirdim o da çözüm olmadı. Zamanı eşitleme hatası ile bir ilgisi olduğunu düşündüm ama ona da çare bulamadım.

Hocam birkaç farklı hata çözümüne baktığımda
Başlat menüsü > ayarlar > zaman ve dil > tarih -saat ayarlarını güncellemeyi önermişler.

Hocam birkaç farklı hata çözümüne baktığımda
Başlat menüsü > ayarlar > zaman ve dil > tarih -saat ayarlarını güncellemeyi önermişler.
Onu da yaptım ama değişen birşey yok artık sanırım donanımsal bir problem mi var acaba diye düşünmeye başladım

Yeni hazır sistem PC'de internet, bilgisayarı kapatıp açınca gidiyor. İlk açılışta internete bağlanmıyor ağ sorunlarını tanıla dediğimde zaman eşitlenmedi hatası alıyorum sonra PC'ye modemden giden Ethernet kablosunu çıkarıp takınca internete girebiliyorum. Bağlantı gerçekleşiyor aynı zamanda jitter ve packet loss da zaman zaman yükseliyor. Diğer cihazlarda internete sorunsuz bağlanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Not: Realtek Family Controller driver güncel.

7500x3d
Rtx 5070
Asus prime b650 r
32gb klevv ram
İlk açılışta ağ bağdaştırıcıları altında sadece realtek sürücüsü görünüyor diğerleri olmuyor sonra tak çıkar yapıyorum modemde portu değiştiriyorun bu şekilde hepsi geliyor ve internet geliyor denemediğim şey kalmadı acaba anakart lan çipi arızalı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_330946EB-63B9-4A66-9B7A-C98A7739D8C9.jpeg
    IMG_330946EB-63B9-4A66-9B7A-C98A7739D8C9.jpeg
    339 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı