3000 TL'ye sistem önerisi

sistem25.png


Bu sistemi alınız. Arkadaşın attığı sistem dengesiz.
 
kardeş valla 1 kez alcam pc yi sonradan bir sorun çıksın istemem yanlış anlamayında. sorun yok demi @dnz003 arkadaşın attığı pc de alcam çnkü . bide o pc ye uygun bi çözünürlükte monitör olursa sevinirim
 
4. nesil I7 işlemci koyup GTX 980 koymuyorsun. Sandisk SSD koyuyorsun.
Fiat olarak 3000 TL demiş ayrıca sandisk kaliteli bir firmadır evo 840'mı koysaydım'da 2 ay sonra yavaşlamaya başlayınça bana küfretsemiydi. GTX 980 fiyatı ne kadar! fikrin varmı? ayrıça bu işden anlasaydın GTX 980 piyasaya çıkmadını bilirdin. Son olarakda, demişim'ki biraz bekle burda olmadığı için GTX 770 koydum sen onu GTX 970 yap diye, ayrıca %14 performans farkı için %70 fazla bir fiyat ödemek hangi akla sığar.
 
%14 performans farkı için %70 fazla fiyat ödemek benim aklıma sığıyor arkadaşım. En azından 2-3 yıl daha fazla, daha performanslı kullanırım. Telefon değil ki bu 2 yılda bir değişecek.
Ayrıca Evo 840'ın sana yavaş olduğu bilgisini kim verdi ? Herkes yırtınıyor zorunda olmadıkça Sandisk almayın, bal gibi Samsung Evo 840 var diye. Sana nereden ulaştı bu bilgi ?
Ayrıca GTX 980 piyasaya çıktı diye bir şey dediğimi göremiyorum. Ön siparişi var. Piyasaya çıkmadı diye GTX 770 mi aldırsaydım arkadaşa 3000 TL bütçeye ? Asıl bu hangi akla sığar ?

Bu arada lütfen Türkçe öğren.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı