3000 Tl'ye Sistem Önerisi

hsyn_atay

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2014
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar , 3000Tlye sistem topluyacağım.Monitör dahil ve oyun ağırlıklı olucak . Şimdiden teşekkürler..
 
Son düzenleme:
Sisteme Zalman Z3 Plus dahil ederek alabilirsiniz. Z3 Plus kasaların iki renk seçeneği var. Ben beyaz almanızı öneririm. Daha şık duruyor.
Adsız.png
 
GTX 970 varken R9 290'ın konuşmaya hakkı yok. GTX 970, R9 290X dengi bir kart. Ayrıca daha güncel ve daha fazla teknoloji barındırıyor.
 
Arkadaşlar , sisteme para ekleyip i7 almam nasıl olur ? Çünkü ileriye dönüklükte i5 sorun çıkarıcak gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz emin olun gider. :) Ayrıca sistemde monitör de olması gerek. Ben bir sisteme 3000 TL vereceğim. OC yapmak isterim. :) Alakası yok. Her şeye i7 demeyin. Bırakın şu düşünceyi. Ha her şeye i7 demişsin ha ekran kartından GB'ye göre almışsın. Gözümde ikisinin de gram farkı yok.
Bütçe yükselecekse GTX 970 yerine GTX 980 alınabilir. ;)
 
Yeni nesil ekran kartlarını kesinlikle tercih etmelisin. GTX 970 kesinlikle araştırman gereken bir kart. İşlemci olarak i5 serisi düşünülebilir. Overclock yapmayacaksan anakarttan biraz kısabilir H serilerine bakabilirsin. Kasa da arkadaşın dediği gibi Z3 düşünebilirsin.

Arkadaşlar , sisteme para ekleyip i7 almam nasıl olur ? Çünkü ileriye dönüklükte i5 sorun çıkarıcak gibi
Oyun için alacaksan sorun çıkarmaz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı