Mertcan Ardil
Hectopat
Daha fazla
KesinlikleO video gerçek dışı öyle bir fark olması imkansız. Eğer arada o kadar FPS fark ediyorsa kimse ekran kartını yüksek almaz, direk RAM alır.
Ben kendim PC malzemesi sattığımdan daha küçük bir firma Tasarım Ajanss adında server ve host aynı zamanda web tasarım işi yaptığım için bütçenin ucunu tutmamam gerekiyor ama elimde malzeme olmasa eskisi gibi bende aynı sistemi dizerdim gereği de yok şuan ki oyunlar için ama bu konuda yazılanlardan bilmediklerimi tamamladım yani amaçta bu aslında bilgi almak vermek teşekkür ederim bu saatte bile cevap yazdınız.Konu altına yorum yaptığınız için bu konu hakkında konuşuyorsunuz sandım ben. Ramı tek slot almak ilerde ramı upgrade edebilmek için. 3000TL sistemde Maksimus VIII hero ve 16gb 3600mhz ram yapsak sisteme para kalmaz. Bütçe varsa tabiki herşeyin iyisinden almak gerekir ama burada bütçe 3000TL
O video gerçek dışı öyle bir fark olması imkansız. Eğer arada o kadar FPS fark ediyorsa kimse ekran kartını yüksek almaz, direk RAM alır.
Rica ederim, tabi bütçe oldukça ram dahil herşeyin iyisi alınmalı ama bahsi geçen konuda bütçe 3000TL ve oyun odaklı olduğu için 8GB ram almak yeter.Ben kendim PC malzemesi sattığımdan daha küçük bir firma Tasarım Ajanss adında server ve host aynı zamanda web tasarım işi yaptığım için bütçenin ucunu tutmamam gerekiyor ama elimde malzeme olmasa eskisi gibi bende aynı sistemi dizerdim gereği de yok şuan ki oyunlar için ama bu konuda yazılanlardan bilmediklerimi tamamladım yani amaçta bu aslında bilgi almak vermek teşekkür ederim bu saatte bile cevap yazdınız.
Bakın üslubunuzu konuşalım yoksa cevap vermeyeceğim böyle bir şey mümkündür isterseniz @Recep Baltaş bey yorumlarsa doğru bilgi alırız.O mantıkla gidersek, örnek veriyorum mesela GTX 970 ekran kartım var, RAM hızını yüksek tuttum, arada 30 FPS fark etti. Böyle olursa GTX 980 Tİ performansına yükselir GTX 970.
Açık ve net bir şekil de böyle bir şey imkansız, RAM FPS'ye etki etmez.
Rica ederim, tabi bütçe oldukça ram dahil herşeyin iyisi alınmalı ama bahsi geçen konuda bütçe 3000TL ve oyun odaklı olduğu için 8GB ram almak yeter.
Neyin üslubundan bahsediyorsun? Saçma sapan konuşma. Üslup ile ilgili bir durum yok. Recep Baltaş'ın cevaplamasına bile gerek yok, hala neyin kafasını yaşıyorsun? Sana öyle bir şey olmaz diyoruz hala ısrar ediyorsun. Hiç mi düşünmüyorsun? Böyle bir şey olacağına gerçekten ihtimal veriyor musun?
Gereksiz olan senin saçma sapan hayali videoların. Ekran kartını boş verin, artık direk RAM alıyoruz senin videolarına göre, sana kibarca böyle bir şey olmadığını söyledim, hala ısrar etmekte devam ediyorsun.