3000 TL'ye Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan edrn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2.414
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Attığın videodan bir anlam çıkaramıyorsan o senin sorunun. Sana böyle bir ihtimal olmadığından bahsettim ve herhangi bir kötü söz söylemedin sana yanlış bilgilendirme yapma dedim, hala üslup diyorsun. Senin attığın videolar benim dediğim örnekler gibi olması lazım, öyle bir şey söz konusu değil. Bunu videodan anlamak zor olmasa gerek.

Attığın videodan bir anlam çıkaramıyorsan o senin sorunun. Sana böyle bir ihtimal olmadığından bahsettim ve herhangi bir kötü söz söylemedin sana yanlış bilgilendirme yapma dedim, hala üslup diyorsun. Senin attığın videolar benim dediğim örnekler gibi olması lazım, öyle bir şey söz konusu değil. Bunu videodan anlamak zor olmasa gerek.

Bakın üslubu size anlatacak değilim yaşınıza göre ama şöyle küfür içeriğinden bahsetmedim mümkün değilse kanıtını istiyorum sizden ben bu videonun arkasındayım 1 değil 2 değil bir sürü var ben size böyle bir şey varmış doğrumu gibisinden yazdım önceki mesajlarda arkadaşla da gayet sağlıklı konuyu bağladık hem haklı hem haksız çıktım ama siz direk tek kelimeyle yanlış anlamayın ama bir yere düzgünce girmekle öyle bir şey yok yanlış bilgi verme denir mi işte buna üslup denir. Konuyu uzatmayın lütfen gereksiz uzatmak kurallara aykırıdır. Cevap yazmayacağım.

Bu kadar kesin bir bilgi olmasa direk yanlış bilgilendirme yapma demem. Dediğin gibi bir olasılık yok açık ve net, bu kadar ısrar etmekteki amacın nedir?

Ya inanın sizle alakası yok ben bunu o kadar benimsedim ve araştırdım ki aralarındaki fark belli ama bakın ben i5 için bir şey yazmadım i3 6100 Titanla uyumsuz ve üzerine frekans olmadan 4K'da bu değerler çok normal. FPS düşer ve düşüyor zaten ama sizin dediğiniz normal şartlarda düşmemesi normal çünkü her şeyi uyumlu toplanıyor. Öğrenmekten kaçındığım bir durum yok 30 TL 15 TL fark yüzünden neden bu saatte burada uğraşayım ki ben bir şey satmıyorum almıyorum bilgimi paylaştım ve bu doğrudur ama kesin değildir normal şartlardadır da demedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı