3000 TL'ye Sistem Topladım Nasıl Olmuş ?

• Konuyu başlatan QWER
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.360

Ekran kartı ve ram harici bu sistem beni 4 sene idare edermi ?

• Evet

Oy: 5 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5
Q

QWER

Ziyaretçi
Arkadaşlar, bu sistemi alacağım. İşlemciyle anakartı biraz yüksek tuttum. Bunun sebebi ekran kartını sonradan değiştiricem. Alacağım RAM'den 1 tane elimde var ve Harddisk'im eski sistemden o da var. Normal soğutmayla su soğutucu arasında çok fark var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Adsızcz.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayarı toplamaktaki amacın oyun oynamaksa eğer; anakart ve işlemciyi değiştirerek onlardan artan bütçe ile ekran kartını daha iyi bir ürün almalısın.

evet genellikle oyun amaçlı olucak ama başta belirttiğim gibi ekran kartını sonradan deiştiricem ama işlemciyle anakart'ı 4 sene kullanıcağım için böyle düşündüm

evet genellikle oyun amaçlı olucak ama başta belirttiğim gibi ekran kartını sonradan deiştiricem ama işlemciyle anakart'ı 4 sene kullanıcağım için böyle düşündüm

Anakartı 4 sene kullanmak istiyorsan bu ürün değil 4 sene gidecek olan anakart. İşlemci gidebilir ama.

Bu durumda anakartı düşürüp, işlemciyi sabit tutup ekran kartını yükseltebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı