3000 TL'ye Sistem Toplama

SSD sonra alınabilir. Intellipower harddisk ne arkadaş ? 5900 RPM HDD ( 5900 RPM Intellipower'ın dönüş hızı) önermeye çok meraklısınız. İmkan varken ekran kartı GTX 680 TOP veya HD 7970 TOP alınmalı...

Intellipower kullanıma göre 5400-5900 RPM arası çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD sonra alınabilir. Intellipower harddisk ne arkadaş ? 5900 RPM HDD ( 5900 RPM Intellipower'ın dönüş hızı) önermeye çok meraklısınız. İmkan varken ekran kartı GTX 680 TOP veya HD 7970 TOP alınmalı...

Intellipower kullanıma göre 5400-5900 RPM arası çalışıyor.
Depolama birimi olarak kullanacak sonuçta. Programları SSD üzerinden çalıştıracak. Ayrıca SSD yi sonradan alırım dersen o iş pek göründüğü gibi olmuyor. Alırken aldın aldın yoksa uzunca bir süre kalacaktır. Fiyat limitinde işletim sistemi klavye mouse bunları da koyunca fiyat uçuyor. Bu arkadaş alacağı bilgisayara işletim sistemi almaz ise korsana yönelecek. Bence öngörülen her bilgisayar sistemine birde işletim sistemi eklenmeli. Ekran kartına gelince imkanı varsa daha üst model ekran kartı alabilir. Ama imkanı kısıtlıysa bu çapta bir ekran kartı da fazlasıyla işini görecektir.

1 TB 7200 RPM WD Cavıer Blue Harddisk % 25 indirim ile 159 TL oluyor. SSD 200 TL civarına sonra alınabilir ama ekran kartına 1000 TL'ye yakın verileceği için düşük model almak pek mantıklı olmuyor. 29 TL'ye Windows 8'e satın alabilir. Klavye ve fare nereden çıktı merak ediyorum ? Yorumlarda böyle bir istek görmedim.

Sistem dediğin zaman içine girmiyor mu? Belki adamın daha önce bir bilgisayarı yok. Klavye mouse dediğin ucuz bir şey değil. Hele hele oyuncu için olanları. Ayrıca Win 8 i nereden 29 TL ye alabiliyoruz? Söylersen bende kendime alayım. Ve ciddi olarak soruyorum. Windows 7 den kurtulmuş olurum. Ekran kartına gelince 7950 - 7970 yada 680 bunlar oyunlarda donacak mı? Oldu olacak 1 defa alıyor gitsin Ares II alsın nede olsa 1 defa alıyor.Bütçe sınırsız değil. Ben bu düşünce ile 7950 yi önerdim. Parası varsa ekran kartını yükseltebilir. Ama buda fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum. HDD ye gelince onda sonuna kadar haklısın. Kendi aldığım HDD yi listeye ekliyorum diye yanlış HDD yi eklemişim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı