3000 TL'ye Sistem Toplama

Klausmikaelson

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar sistemden çok anlamam kalite vb. Piyasadaki kaliteli oyunları ultra olmasa da orta seviyede kasmadan rahat oynamak istiyorum. Online kısımlarda APB Reloaded oyununu laptopum kasmaya başladığı için bıraktım. Örnek verdim sadece. Mesela League of Legends, Hearthstone, Heroes of the Storm, Dota2 vb. kasmadan oynayabiliyorum fakat piyasadaki oyunları oynayamadığım için mesela GTA IV minimumda bile oynayamadım.
Sizlerden (monitör dahil değil kendim alırım) bütçe 2950-3000 TL altında ve çok üstünde olmaması koşuluyla beni pişman etmeyecek bir kaç senelik idare edebileceğim sonradan parçasını değişip gene kullanabileceğim güzel toplama kasa önerileri bekliyorum. Vatan Bilgisayar olursa iyi olur.
Öneri kasadan 2 adet alacağım biri bana biri babama. Gören ve bilen herkesten cevap bekliyorum.

Edit: Kasa yazın sonuna doğru alınacak ben şimdiden önerileri istiyorum her gören yazarsa sevinirim iyice bilgileniyorum.
 
Son düzenleme:
Bütçeyi 100 tl aştım.
 

Dosya Ekleri

  • 3100.png
    3100.png
    36 KB · Görüntüleme: 302
Bunu alabilirsin. 3000 Tl ile alınabilecek en iyi sistem.
Ara Toplam2.526,27 TL
Toplam KDV454,73 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.981,00 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ram'ler iki adettir. Maalesef gözükmemiş.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    70,2 KB · Görüntüleme: 432
Sinerji kaliteli ve ucuzmuş gördüğüm kadarıyla aynı zamanda Technopat'ta gördüğüm kadarıyla da güvenilir gibi. sinerji.gen.tr den önerirseniz iyi olur ucuz ve kaliteli ne de olsa :)

Edit: Bütçe 2950-3000+ pek aşmasın sinerjiden önerin pls :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı