E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2021 #1 3000 bandında 12 taksitli telefon almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım? Ziraat'e taksit yapan siteler var mı?
3000 bandında 12 taksitli telefon almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım? Ziraat'e taksit yapan siteler var mı?
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 3 Şubat 2021 #2 exsoso10 dedi: 3000 bandında 12 taksitli telefon almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım? Ziraat'e taksit yapan siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonlarda taksit olmuyordu yanlış bilmiyorsam. Oluyorsa da vade farkından kaynaklı 12 ayda çok fazla ücret binecektir.
exsoso10 dedi: 3000 bandında 12 taksitli telefon almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım? Ziraat'e taksit yapan siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonlarda taksit olmuyordu yanlış bilmiyorsam. Oluyorsa da vade farkından kaynaklı 12 ayda çok fazla ücret binecektir.
E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2021 #3 EQUARIA dedi: Telefonlarda taksit olmuyordu yanlış bilmiyorsam. Oluyorsa da vade farkından kaynaklı 12 ayda çok fazla ücret binecektir. Genişletmek için tıkla... Olmadı bu ya. Evkurdan almak sizce mantıklı mı?
EQUARIA dedi: Telefonlarda taksit olmuyordu yanlış bilmiyorsam. Oluyorsa da vade farkından kaynaklı 12 ayda çok fazla ücret binecektir. Genişletmek için tıkla... Olmadı bu ya. Evkurdan almak sizce mantıklı mı?
theFaceless Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 3 Şubat 2021 #4 exsoso10 dedi: 3000 bandında 12 taksitli telefon almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım? Ziraat'e taksit yapan siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor vade farksız 6 taksit yapabiliyor.
exsoso10 dedi: 3000 bandında 12 taksitli telefon almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım? Ziraat'e taksit yapan siteler var mı? Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor vade farksız 6 taksit yapabiliyor.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Şubat 2021 #5 Mediamarkt
darkskull Megapat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 152 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #6 Arada operatör şirketlerinin faturaya ek mantıklı kampanyaları oluyor. Sevgililer günü vb. kovalayabilirsiniz.
Arada operatör şirketlerinin faturaya ek mantıklı kampanyaları oluyor. Sevgililer günü vb. kovalayabilirsiniz.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #7 Vodafone da faturaları düzenli ödersen puan birikiyordu. Babam bana öyle telefon almıştı. Faturanın üstüne ekleniyordu taksit.
Vodafone da faturaları düzenli ödersen puan birikiyordu. Babam bana öyle telefon almıştı. Faturanın üstüne ekleniyordu taksit.
G Gökhan_07 Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #8 Hepsiburada kredi veriyor, 12 aya kadar peşin fiyatına DenizBank veriyordu. 2 hafta önce ben almıştım hala var mı bilmiyorum bir bak istersen.
Hepsiburada kredi veriyor, 12 aya kadar peşin fiyatına DenizBank veriyordu. 2 hafta önce ben almıştım hala var mı bilmiyorum bir bak istersen.
E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2021 #9 darkskull dedi: Arada operatör şirketlerinin faturaya ek mantıklı kampanyaları oluyor. Sevgililer günü vb. kovalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 4000 lira redmi not 8 pro mantıklı mı almak?
darkskull dedi: Arada operatör şirketlerinin faturaya ek mantıklı kampanyaları oluyor. Sevgililer günü vb. kovalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 4000 lira redmi not 8 pro mantıklı mı almak?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #10 exsoso10 dedi: 4000 lira Redmi not 8 Pro mantıklı mı almak? Genişletmek için tıkla... Değil kesinlikle o telefona o para verilmez. Vatan Fibabanka kredisi ile 10 ay taksit yapıyor pek çok telefona Vatan'a da bakabilirsiniz.
exsoso10 dedi: 4000 lira Redmi not 8 Pro mantıklı mı almak? Genişletmek için tıkla... Değil kesinlikle o telefona o para verilmez. Vatan Fibabanka kredisi ile 10 ay taksit yapıyor pek çok telefona Vatan'a da bakabilirsiniz.