3000 TL'ye Toplama Kasa

  • Konuyu başlatan Emirhan Yiğiter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 828
E

Emirhan Yiğiter

Ziyaretçi
Bir arkadaşım 3000 TL ye bilgisayar alacağını söyledi. Bende yardımcı oldum. Sizin yorumlarınız neler ?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    32,6 KB · Görüntüleme: 621
Hocam her şey çok iyi , her şeyiyle tamamen benim alacağım sistem bu cuma günü fakat 650W güç kaynağı yerine çok az daha zorlayıp 750W alın.Tam anlamıyla über bir pc olur.İleride de işlemci soğutucu ve yeni çıkacak SSD'lerden alırsınız.
 
Hocam 650W fazlasıyla yeterli. 750W almaya gerek yok. Soğutucu bütçeyi aştığı için söylemedim. Eğer bütçesini arttırırsa CM Hyper T4 al dedim.
 
Arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Benzer bir PC toplamayı düşünüyorum. Lakin oyunun açılmasından çok video kaydı yaparken de oyunun yüksek grafiklerde 30FPS ve üstü performans vermesini istiyorum. Bu bileşenler ile video kaydı yapabilir miyim? Üstelik bu kaydı simulasyon oyunlarında yapacağım yani işlemciye en çok yük bindiren oyun türü onlar. İ5-4670K bunun üstesinden gelebilir mi? Tecrübeleriniz veya bu konuda araştırmalarınız var mı ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı