3000 ve 2500 TL Notebook önerisi

Sana tavsiyede bulunayim monstera yönelme MSI lara bakabilirsiniz (bence biraz daha bütçe ekleyip güzel bir MSI alin) victor markasini yeni duyuyorum bunun dişinda alienware lar var çok iyi pcler arkadasimda var oyun perfonmasi ve görünüşü baya güzel ancak fiyatlarini bilmiyorum bunu almak istemezseniz MSI laptop her zaman en iyi seçim olur arkadasiniz için asus laptoplara bakabilirsiniz ama PC toplamak her zaman akil kari bir is olur :)

Allimwaer lar dell in oyun için ürettikleri cihazlar ama çok pahalilar:) MSI iyi ama daha önce kullandım ve sogudum markadan. Monsterin da MSI kasası kullandığı söyleniyor. Neden bakmayın dediniz ki. Victor da yeni bir marka Türkiye de monster gibi notebook toplayıp satıyorlar diyebilirim ama çok tazeler henüz. Sanırım en güzeli masaüstü toplamak ama onu da beceremiyorum. Yine birilerinin yardımına ihtiyacım olacak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı