30000-40000 TL sistem önerisi

Kumrucu35

Centipat
Kek günü
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Bilgisayar konusunda yeniyim hep konsol oyuncusu oldum ama artık PS5 Pro'ya vereceğim paraya gidip kasa toplamak istiyorum.
Bütçe ortada ilk defa PC platformuna gireceğim için ekstra masraflarım da olacağından bütçeyi 30-40k arası olarak belirledim.
4070'li bir sistem mi yoksa AMD olarak mı bir sistem alsam benim tek isteğim akşam işten gelince 2 3 saat CS 2 ya da LoL oynamak.

Fikir ve önerilerinize açığım hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhaba,
Bilgisayar konusunda yeniyim hep konsol oyuncusu oldum ama artık PS5 Pro'ya vereceğim paraya gidip kasa toplamak istiyorum.
Bütçe ortada ilk defa PC platformuna gireceğim için ekstra masraflarım da olacağından bütçeyi 30-40k arası olarak belirledim.
4070'li bir sistem mi yoksa AMD olarak mı bir sistem alsam benim tek isteğim akşam işten gelince 2 3 saat CS 2 ya da LoL oynamak.

Amaç sadece oyun buyuk ihtimalle. AMD almak en doğrusu olur.

Herkese merhaba,

Monitör olacak mı?

Monitör olacak mı?

Halihazırda Asus VG27AQ1A 27" 2K OC 180 Hz bir monitör var bence gerek yok ama almayı şimdilik düşünmüyorum.

AMD olarak değil de 4070 olan bir sistem kuramaz mıyız bu paralara.

AMD ekran kartı seçmem ile 4070 bir sistem seçmem arasındaki farklar kabaca neler olur. Anladığım kadarıyla AMD sistemler fiyat olarak uygun performans olarak yüksekler ama tek sıkıntı DLSS farkı mıdır?

Hocam ornek su
Samsung = AMD.
iPhone = NVIDIA
Paran yoksa ya da verdigin paranin tam karsiligini almak istiyorsan AMD ama pparan varsa NVIDIA yazilim farki var yani.

Hocam ornek su
Samsung = AMD.
iPhone = NVIDIA
Paran yoksa ya da verdigin paranin tam karsiligini almak istiyorsan AMD ama pparan varsa NVIDIA yazilim farki var yani.
Aşırı saçma bir şey dediğiniz haberiniz olsun. Modele göre yargılayın markanın geneli için konuşuyorsunuz şu durumda.

AMD Ekran kartı seven biri değilim fakat dediğinize katılmıyorum. AMD 7000 Serisinde diğer serilerine göre yazılım olarak iyi gidiyor.

Hocam ornek su
Samsung = AMD.
iPhone = NVIDIA
Sacma sapan bu dediğiniz. Samsung da yazilimda cok iyi seviyede. Ekrani ve kamerasi da daha iyi. Bence bu karsilastirma söyle yapilsa daha doğru olur. Samsung NVIDIA, Poco AMD. Ayni parada en iyi performans Poco ile olur fakat eğer ben çizim de yapıcam bana akıcı sistem, Dex, kaliteli kalem desteği lazım falan diyorsan Samsung.

Kısaca şöyle AMD fiyatina göre en iyi performansi veriyor fakat yazılımda ve cogu alanda(oyun hariç) geride kalıyor. Eğer tek amac oyunsa ve bütçe sinirsiz ise NVIDIA almamak icin hicbir sebep yok. Ama belli bir bütçe varsa ve ust seviye NVIDIA kartlarina yetmiyorsa AMD daha tatmin eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı