30000 TL Hazır Sistem Önerisi

formulaz

Hectopat
Daha fazla  

Render işlemleri öncelikli sistem önerisi arıyorum. Yukarıdaki sistemleri buldum fakat daha iyi bir sistem ya da her şeyden biraz biraz katıp daha dengeli bir sistem önerisi verebilirsiniz. Yukarıdakilerden birisi mesela işlemci yükseltip ekran kartından kısmış diğeri ekran kartını artırıp işlemciden kısmış vs.

Aslında Nova 4070 en güzeli. Son 2 sistemde de işlemci fazla yüksek tutulmuş bu bütçede de 3060 Ti alınmaz. Siz render öncelikli dediğiniz için ilk sistem daha iyi olur.

Çizim programları için cpu da güçlü olması gerektiği söyleniyor. Ben de kararsız kaldım. Render alırken cpu kullanılıyormuş.
Render öncelikli ise işlemci önceliğin olmalı ve yük altında ısınacağı için güçlü ısınan bir işlemci seçersen sıvı soğutma da lazım sırf ekran kartı iyi diye hemen seçim yapma derim.

Render işlemleri öncelikli sistem önerisi arıyorum. Yukarıdaki sistemleri buldum fakat daha iyi bir sistem ya da her şeyden biraz biraz katıp daha dengeli bir sistem önerisi verebilirsiniz. Yukarıdakilerden birisi mesela işlemci yükseltip ekran kartından kısmış diğeri ekran kartını artırıp işlemciden kısmış vs.

Üstüne biraz daha para koyabilirsen buna al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı