barisskayaa
Decapat
Daha fazla
Monitör olarak:
En fiyat performans bu monitörü bulabildim eğer daha iyi fiyata daha iyisi varsa önerilere açığım.
Bu monitörü aldığımı varsayarsam geriye 26.200 TL civarında bir bütçe kalıyor. Bu bütçeye fiyat performans bir sistem önerisi istiyorum. NVIDIA ekran kartlı olsun ve mümkünse 1TB SSD içersin.
Arkadaşlar bütçemi arttırdım.
www.tebilon.com
Şu kasayı almayı düşünüyorum SSD'si biraz göze batıyor ama idare eder mi yoksa Kingston'a geçmeli miyim?
İşlemci için ise.
www.gaming.gen.tr
Şu soğutucuyu almayı düşünüyorum tavsiyelere açığım yaptıklarım okey midir sizce?
Monitör ise yukarıda belirttiğim gibi LG almayı düşünüyorum o konuda da her türlü tavsiyeye açığım.
En fiyat performans bu monitörü bulabildim eğer daha iyi fiyata daha iyisi varsa önerilere açığım.
Bu monitörü aldığımı varsayarsam geriye 26.200 TL civarında bir bütçe kalıyor. Bu bütçeye fiyat performans bir sistem önerisi istiyorum. NVIDIA ekran kartlı olsun ve mümkünse 1TB SSD içersin.
Arkadaşlar bütçemi arttırdım.

AMD 7500F-ASUS Dual GeForce RTX 4060 8GB-PRIME B650-XPG 16GB DDR5-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-ASUS Dual GeForce RTX 4060 8GB-PRIME B650-XPG 16GB DDR5-KIOXIA 500GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda

İşlemci için ise.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.

Monitör ise yukarıda belirttiğim gibi LG almayı düşünüyorum o konuda da her türlü tavsiyeye açığım.
Monitör olarak:
Son düzenleme: