ozcan.ali50
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, 21.11.2025 (Cuma) günü Kariyer.net üzerinden Vatan Bilgisayar için iş başvurusunda bulundum.
Acaba geri dönüş yapmıyorlar mı? İş yerine gidip kendim tekrar iş başvurusu mu yapmalıyım?
17 yaşındayım, şu an mezunum.
Bilgisayar ve teknoloji konusunda merakım ve tecrübem var.
Kriterlere uyduğumu düşünüyorum.
Başvuru detayları görsellerde yer alıyor.
CV DETAYIM
Acaba geri dönüş yapmıyorlar mı? İş yerine gidip kendim tekrar iş başvurusu mu yapmalıyım?
17 yaşındayım, şu an mezunum.
Bilgisayar ve teknoloji konusunda merakım ve tecrübem var.
Kriterlere uyduğumu düşünüyorum.
Başvuru detayları görsellerde yer alıyor.
CV DETAYIM
Sayın Yetkili,
Vatan Bilgisayar bünyesinde uygun pozisyonlarda değerlendirilmek üzere başvurumu iletmek isterim. Lise mezunuyum ve uzun süredir bilgisayar donanımı, parçaları ve sistem kurulumu konusunda aktif olarak tecrübeye sahibim, üst seviye teknik bilgiye sahip biriyim. Daha önce "X Şirket” adıyla freelance web tasarım ajansı kurarak hem müşteri ilişkileri hem de proje yönetimi anlamında ciddi tecrübeler edindim.
Bilgisayar donanımlarını yakından takip ediyor, yeni teknolojileri sürekli araştırıyor ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre doğru yönlendirme yapabilecek teknik ve pratik bilgiye sahibim. Müşteriye ürün satmaktan ziyade doğru ürünü doğru kişiye önermek, sorunlarını analiz etmek ve çözüm sunmak benim için önceliklidir.
Vatan Bilgisayar'da müşteri memnuniyetine katkı sağlayabileceğime, teknik bilgi ve tecrübemle mağaza ekibine değer katabileceğime inanıyorum. Uygun gördüğünüz bir pozisyonda çalışmaktan memnuniyet duyarım.
Saygılarımla,
İSİM soy isim
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: