30000 TL sistem önerisi

• Konuyu başlatan CSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 585
Site güvenilir. Asıl güvenilir olmayan İtopya'dır rezil müşteri hizmetleriyle bu kadar popüler bir site olması şaşırtıcı.
Hocam bu sistem iyi duruyor. Rtx 2060 super ryzen 5 5600 olan kasamı yarın 14bine satıp bu linkteki kasaya geçmek mantıklı mı? Birde bu ekran kartı itopya gaming gen ve incehesapta filtrelere girdim hazır kasalarda bu ekran kartı çıkmadı hiç. 16 gb ekran kartını nasıl 4060 8gb fiyatına veriyorlar. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bütçem 25 bin ama 28 bin ise buna çıkabilirim

Hocam bu sistem iyi duruyor. RTX 2060 Super Ryzen 5 5600 olan kasamı yarın 14bine satıp bu linkteki kasaya geçmek mantıklı mı? Bir de bu ekran kartı İtopya Gaming gen ve İncehesap'ta filtrelere girdim hazır kasalarda bu ekran kartı çıkmadı hiç. 16 GB ekran kartını nasıl 4060 8 GB fiyatına veriyorlar. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bütçem 25 bin ama 28 bin ise buna çıkabilirim.

NVIDIA kartları gereğinden fazla pahalı 4060 gibi kartlar zaten bana göre alınmamalı. Eğer bu sisteme geçeceksen evet mantıklı olur ama bütçen olduğu zaman PSU'yu değiştirmen iyi olur. İtopya gibi sitelerde çıkmamasının nedeni 7600XT hazır sistemlerin pek olmamasından olabilir.

NVIDIA kartları gereğinden fazla pahalı 4060 gibi kartlar zaten bana göre alınmamalı. Eğer bu sisteme geçeceksen evet mantıklı olur ama bütçen olduğu zaman PSU'yu değiştirmen iyi olur. İtopya gibi sitelerde çıkmamasının nedeni 7600XT hazır sistemlerin pek olmamasından olabilir.
Anladım sağolun. Zaten ben genelde ets2 fifa 25 pubg cs beamng gibi oyunları oynuyorum. Belki rdr2 yi oynarım bu kasada bu ekran kartı 4070in rakibi mi? Fps değerleri ne olur sizce.

Yeni konular

Geri
Yukarı