30000 TL Yazılım ve 3D Tasarım İçin Laptop Önerisi

Bütçe
30000

yakubby

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
an515-58
i7 12700h
RTX 3060 140w
8x2 16 GB Ram
512 m2 ssd
Bütçem maksimum 30.000 TL. Birkaç yıl idare edecek laptop önerilerinize açığım. Intel olması bir nebze önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden laptop olduğunu sorabilir miyim özel değilse? Aynı bütçe ile çok sağlam masaüstü bilgisayar toplayabilirsiniz.

Neden laptop olduğunu sorabilir miyim özel değilse? Aynı bütçe ile çok sağlam masaüstü bilgisayar toplayabilirsiniz.
Üniversite ve kurslar için gerekli hocam

Listeme ekledim hocam, ama monster tarafında çok önyargı var

Hocam arkadaşın önerdiği sistemlerden İntel olan hem çoklu hem tekli çekirdek olarak tasarım konusunda 1 adım daha önde lakin çok inanılmaz bir fark yok. Tasarim ve matematik işlemleri gerektiren bu tarz işlemlerde çekirdek performansları çok daha önemli.

Clevo kasalı modellerinde yaşanan sorunlarından dolayı ön yargı var, bu model düzgün Tongfang kasalardan.

Techmind güvenilir site mi peki hocam

Hocam arkadaşın önerdiği sistemlerden İntel olan hem çoklu hem tekli çekirdek olarak tasarım konusunda 1 adım daha önde lakin çok inanılmaz bir fark yok. Tasarim ve matematik işlemleri gerektiren bu tarz işlemlerde çekirdek performansları çok daha önemli.
Monsterın bu kasası sorunsuzsa buna öncelik veriyorum o zaman

Hocam inanın bana laptoplar bir süre sonra ne kadar iyisini de alsan ömürleri kullanıma bağlı olarak çok benzer. Soğutma bloklarını falan zaten monster kendisi de yapmıyor. Onun için Nvidia ya da İntel'e ne kadar güveniyorsanız sadece içerdeki mimarisi değişir ondan da çok bir şey olmaz bence bunu düşünmek yerine hem performans hem de ekrandaki RGB yüzdelerine bakmak belki de daha doğru olur ne kadar gerçek rengi gösterdiğine dair ama iki laptop da kafa kafaya ben olsam Monster alırdım herhangi bir sorun olacağını da düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı