Üniversite ve kurslar için gerekli hocamNeden laptop olduğunu sorabilir miyim özel değilse? Aynı bütçe ile çok sağlam masaüstü bilgisayar toplayabilirsiniz.
Listeme ekledim hocam, ama monster tarafında çok önyargı varIntel istiyorsan: Monster Tulpar T7 V20.5 i7-12700H 16 GB 500 GB SSD RTX3060 17.3" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD kabulse bu da bakılabilir Asus ROG Strix G15 (2022) G513RM-DS71-CA
Üniversite ve kurslar için gerekli hocam.
Listeme ekledim hocam, ama Monster tarafında çok ön yargı var.
Clevo kasalı modellerinde yaşanan sorunlarından dolayı ön yargı var, bu model düzgün Tongfang kasalardan.
Monsterın bu kasası sorunsuzsa buna öncelik veriyorum o zamanHocam arkadaşın önerdiği sistemlerden İntel olan hem çoklu hem tekli çekirdek olarak tasarım konusunda 1 adım daha önde lakin çok inanılmaz bir fark yok. Tasarim ve matematik işlemleri gerektiren bu tarz işlemlerde çekirdek performansları çok daha önemli.
Techmind güvenilir site mi peki hocam.
Monster'ın bu kasası sorunsuzsa buna öncelik veriyorum o zaman.
Uygun olmasının sebebi anladığım kadarıyla uluslararası cihazlar olmasıymışGüvenilir hocam techmind.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.