Çözüldü GTA 5 Enhanced sürümünü Legacy'ye çevirmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
GTA 5'i enhanced olarak indirdim ama modları enhanced olduğu için kuramıyorum. Silip tekrar legacy yüklemek de çok uzun sürecek, internetim berbat. Enhanced'ı direk legacy'ye dosya aktararak geçirme şansım var mı?
Not: Oyun Steam'de yüklü.

Yapamazsın. Çünkü diğeri daha gelişmiş hali DLSS ayarları falan ekleniyor ve grafikler daha iyi legacye de mod falan kuruluyor ama DLSS olmadığı için yüksek FPS alamıyorsun enchaned de mod kuramıyorsun ama sağlam FPS ve grafik imkanı veriyor. Ekran kartın en az 4060 gücünde değilse boşa indirme ben modlarla RTX 5070 ile Max ayarlarda ortalama 150FPS falan alıyorum bayağı bir mod kuracaksan ekran kartın güçlü olmalı ya da grafikleri en düşüğe alırsın.

GTA 5'i Enhanced olarak indirdim ama modları Enhanced olduğu için kuramıyorum. Silip tekrar legacy yüklemek de çok uzun sürecek, internetim berbat. Enhanced'ı direk Legacy'ye dosya aktararak geçirme şansım var mı?

GTA 5'i Enhanced olarak indirdim ama modları Enhanced olduğu için kuramıyorum. Silip tekrar legacy yüklemek de çok uzun sürecek, internetim berbat. Enhanced'ı direk Legacy'ye dosya aktararak geçirme şansım var mı?

Rockstar yine yaptı yapıcağını iki oyunda bildiğim kadarıyla aynı ama farklı Online sunucuları var çok saçma keşke aynı sunucuya bağlasalardı.

Rockstar yine yaptı yapıcağını iki oyunda bildiğim kadarıyla aynı ama farklı Online sunucuları var çok saçma keşke aynı sunucuya bağlasalardı.

Tüm modlar bozuldu; grafik modu vardı natural vision Enhanced'e geçirdim. Modla oyunu açınca 30 dakika sonra oyundan atıyor çok saçma bir şekilde. GTA 6'yı erteleyecekler diye her şeyi deniyorlar.

Yapamazsın. Çünkü diğeri daha gelişmiş hali DLSS ayarları falan ekleniyor ve grafikler daha iyi legacye de mod falan kuruluyor ama DLSS olmadığı için yüksek FPS alamıyorsun enchaned de mod kuramıyorsun ama sağlam FPS ve grafik imkanı veriyor. Ekran kartın en az 4060 gücünde değilse boşa indirme ben modlarla RTX 5070 ile Max ayarlarda ortalama 150FPS falan alıyorum bayağı bir mod kuracaksan ekran kartın güçlü olmalı ya da grafikleri en düşüğe alırsın.

Evet Enhanced'de her şey Ultra'da 120 130 FPS alıyorum 3060 ile.
Legacy de FPS ultrada 80'lere kadar düşüyor aksiyon halinde, anlamadığım şekilde çok fazla fark var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı