AMD ekran kartı istemiyorsunuz peki ama neden işlemci de istemiyorsunuz. Render ile vesaire uğraşmıyorsanız. AMD daha tercih edilesi. AMD nefreti de bir bitmedi.
Ne anlamda rakipsiz ?Kankam bu zamana kadar hep AMD kullandım RX480 ile başladım şu anda RX 660”xt kullanıyorum. İslemci değil de ekran kartı konusunda NVIDIA rakipsiz ya.
NVIDIA rakipsiz diyebilirsin fakat fiyat/performans ve VRAM konusunda AMD çok daha iyi.Kankam bu zamana kadar hep AMD kullandım RX480 ile başladım şu anda RX 660”xt kullanıyorum. İslemci değil de ekran kartı konusunda NVIDIA rakipsiz ya.
Sürücü konusunda, fiyat konusunda asla değil. Sürücü konusunda yasamadigim sorun kalmadı illallah ettim artıkNe anlamda rakipsiz ?
6000 serisiyle sürücü konusunda çok sıkıntı yaşayan görmedim. Artık performansta fiyata oranlar AMD daha iyi ve de teknolojileri oldukça iyi. NVIDIA genel olarak daha çok tutulmasının sebebinin sponsorluklar olduğunu düşünüyorum. YouTube'ta kaç tane NVİDİA sponsorlu video görmüşümdür fakat AMD sponsorlu bir taneyi bırak hiç bir video görmedim. NVİDİA bu reklam işini iyi yapıyor.Sürücü konusunda, fiyat konusunda asla değil. Sürücü konusunda yasamadigim sorun kalmadı illallah ettim artık