30000 TL'ye monitörsüz sistem toplama

llkmyvz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, monitörsüz Intel i5 işlemcili ve NVIDIA ekran kartlı kasa toplamak istiyorum. Valorant, FIFA, CS2, CoD serisi ve benzer kalitede oyunları oynamak istiyorum. 30000 TL bütçem var monitör ve diğer ekipmanları ayrı alacağım. 3070 ve üzeri ekran kartı bakıyorum. Konulara uzağım fakat AMD ekran kartı ya da işlemci istemiyorum. Uzun soluklu, kaliteli markalardan oluşan bir sistem istiyorum. Örneğin Rampage kasa ya da MSI-ASUS-Gigabyte markalarının dışındaki ekran kartlarını istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartı istemiyorsunuz peki ama neden işlemci de istemiyorsunuz. Render ile vesaire uğraşmıyorsanız. AMD daha tercih edilesi. AMD nefreti de bir bitmedi.

AMD ekran kartı istemiyorsunuz peki ama neden işlemci de istemiyorsunuz. Render ile vesaire uğraşmıyorsanız. AMD daha tercih edilesi. AMD nefreti de bir bitmedi.

Kankam bu zamana kadar hep AMD kullandım RX480 ile başladım şu anda RX 660”xt kullanıyorum. İslemci değil de ekran kartı konusunda NVIDIA rakipsiz ya.

Galax RTX 4070 TI ST 1-Click OC 47IOM7MD6TTS 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Gigabyte H610M H DDR4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 TLTYD416G3200HC16FDC01 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

1000-2000 TL eklersen anca bu.

Son düzenleme:
Sürücü konusunda, fiyat konusunda asla değil. Sürücü konusunda yasamadigim sorun kalmadı illallah ettim artık
6000 serisiyle sürücü konusunda çok sıkıntı yaşayan görmedim. Artık performansta fiyata oranlar AMD daha iyi ve de teknolojileri oldukça iyi. NVIDIA genel olarak daha çok tutulmasının sebebinin sponsorluklar olduğunu düşünüyorum. YouTube'ta kaç tane NVİDİA sponsorlu video görmüşümdür fakat AMD sponsorlu bir taneyi bırak hiç bir video görmedim. NVİDİA bu reklam işini iyi yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı