30000TL sistem toplama

Bana kalırsa anakartı Hero yerine Formula modelini tercih et ve o tür kasalar toplanması temizliği bakımı hiç kolay olmuyor tavsiye etmem ayroca güç kaynağı olarak da ASUS Thor 850W'ı tercih edebilirsin.

Ayrıcada büyük bütçeli kasa toplayıp da AMD'dedeki en güçlü anakart olan ASUS ROG Crosshair 4 Formula almamak hatadır bence.

Kasa olarak ASUS ROG Helios'u öneririm.
ASUS VG279Q monitörüm var. Yeterli gelmez diyorsanız alabilirim.

Monitörde bunu tavsiye ederim ASUS ROG XG49vq.

Son düzenleme:
Çok ilginç sizin yaşadığınız aynı sorunu bende yaşıyorum. 25K net ayırdığım para var (monitör hariç Alienware AW2521HFL kullanıyorum ) ve kendime göre bir PC toplamak istiyorum. Çhe PC'den anlamıyorum orası aynı ama tınlayan yok. 3 farklı forumda yazdım kimse kaale almıyor. Birkaç arkadaş sağ olsun çıkıp yeni serileri bekle dedi o kadar. Amerika'dan direk temas ile parça da getirebilirim güzel bir PC toplayıp 5-6 sene uğraşmak istemiyorum dedim, cevap yok. Levon diye bir arkadaş varmış irtibata geç dediler iki farklı yerden geçmeye çalıştım cevap yok. Yani forumları yardımlaşma için sanırdım ama ne olduklarını çok anlayamadım açıkçası.

Hemen yardımcı olabilirim.

Nasıl yardımcı olabilirsin arkadaşın konusunu meşgul etmeyelim. Bana özel mesaj atabilirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…