30000TL sistem toplama

Ekran kartında Aorus modelleri burada yokmuş. Bunu sipariş ettim.
2080 Ti fiyatı ile arasında 650$ fark var. 3K'lar çıktığı vakit 2080'ni ofise devredeceğim. Kendime 3K serisi alma kararı aldım. Şimdilik 2080 ile idare edeceğim. Siparişini verdirttim.

RAM siparişini verdirttim.

İşlemci:

2'Si arasında halen kararsızım. 3950X gerek yok gibi geliyor. Fiyat farkı sadece 100$

Anakart.

PULSER - ноутбуки, компьютеры, компьютерная техника, видеокарты, оперативная память, роутеры, мониторы, SSD, жесткие диски, серверы в Алматы yeterli olmasına sözüm yok ama emin olamadım. Anakart sabit kalır genelde RAM, SSD, ekran kartı değiştiği için. Daha sonra değiştirmek istemiyorum.

Kasa konusunda bakabilir misiniz?

SSD.

Siparişini verdim.

Güç kaynağı 600W yeterli olur mu?

Canlı yayın yapacağım bu gidişle. Hepsini bir toplayayım.

Önemli olan parçaların son hali. Ben size ne kadar tuttuğunu söylerim hemen.

Bana kalırsa anakartı Hero yerine Formula modelini tercih et ve o tür kasalar toplanması temizliği bakımı hiç kolay olmuyor tavsiye etmem ayroca güç kaynağı olarak da ASUS Thor 850W'ı tercih edebilirsin.

Ayrıcada büyük bütçeli kasa toplayıp da AMD'dedeki en güçlü anakart olan ASUS ROG Crosshair 4 Formula almamak hatadır bence.

Kasa olarak ASUS ROG Helios'u öneririm.
ASUS VG279Q monitörüm var. Yeterli gelmez diyorsanız alabilirim.

Monitörde bunu tavsiye ederim ASUS ROG XG49vq.

Son düzenleme:
Çok ilginç sizin yaşadığınız aynı sorunu bende yaşıyorum. 25K net ayırdığım para var (monitör hariç Alienware AW2521HFL kullanıyorum ) ve kendime göre bir PC toplamak istiyorum. Çhe PC'den anlamıyorum orası aynı ama tınlayan yok. 3 farklı forumda yazdım kimse kaale almıyor. Birkaç arkadaş sağ olsun çıkıp yeni serileri bekle dedi o kadar. Amerika'dan direk temas ile parça da getirebilirim güzel bir PC toplayıp 5-6 sene uğraşmak istemiyorum dedim, cevap yok. Levon diye bir arkadaş varmış irtibata geç dediler iki farklı yerden geçmeye çalıştım cevap yok. Yani forumları yardımlaşma için sanırdım ama ne olduklarını çok anlayamadım açıkçası.

Çok ilginç sizin yaşadığınız aynı sorunu bende yaşıyorum. 25K net ayırdığım para var (monitör hariç Alienware AW2521HFL kullanıyorum ) ve kendime göre bir PC toplamak istiyorum. Çhe PC'den anlamıyorum orası aynı ama tınlayan yok. 3 farklı forumda yazdım kimse kaale almıyor. Birkaç arkadaş sağ olsun çıkıp yeni serileri bekle dedi o kadar. Amerika'dan direk temas ile parça da getirebilirim güzel bir PC toplayıp 5-6 sene uğraşmak istemiyorum dedim, cevap yok. Levon diye bir arkadaş varmış irtibata geç dediler iki farklı yerden geçmeye çalıştım cevap yok. Yani forumları yardımlaşma için sanırdım ama ne olduklarını çok anlayamadım açıkçası.

Hemen yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı