H H€XA Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #1 Elimde Crucial markasının bu modeli bulunmakta: Crucial 8GB Ballistix Sport LT White DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Çok pahalı ve stok durumu kötü olduğu için markanın aynı cas ve MHz değerine sahip yeni model 8 GB RAM'ini almaya karar verdim ama birlikte çalışacaklarından şüpheliyim o sebeple sormak istedim, alacağım RAM: Crucial Ballistix 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2020
Elimde Crucial markasının bu modeli bulunmakta: Crucial 8GB Ballistix Sport LT White DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Çok pahalı ve stok durumu kötü olduğu için markanın aynı cas ve MHz değerine sahip yeni model 8 GB RAM'ini almaya karar verdim ama birlikte çalışacaklarından şüpheliyim o sebeple sormak istedim, alacağım RAM: Crucial Ballistix 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 31 Temmuz 2020 #2 Markalar farklı olsa da ikisi stabil olarak çalışır. Siz 2133 MHz de alsanız, eşit güçte çalışırlar. Sorunuza gelirsek uyumludur. Artı 0 Eksi
Markalar farklı olsa da ikisi stabil olarak çalışır. Siz 2133 MHz de alsanız, eşit güçte çalışırlar. Sorunuza gelirsek uyumludur.
KS KS H H€XA Decapat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #3 Blacksidemre dedi: Markalar farklı olsa da ikisi stabil olarak çalışır. Siz 2133 MHz'de alsanız, eşit güçte çalışırlar. Sorunuza gelirsek uyumludur. Genişletmek için tıkla... Crucial Ballistix 8GB DDR4 3000MHz BL8G30C15U4B Kutusuz Ram bu siteden sipariş veriyorum o zaman umarım sorunsuz ve mavi ekransız bir şekilde çalışır iyi bayramlar . Blacksidemre dedi: Markalar farklı olsa da ikisi stabil olarak çalışır. Siz 2133 MHz'de alsanız, eşit güçte çalışırlar. Sorunuza gelirsek uyumludur. Genişletmek için tıkla... Peki bu RAM'i alsam uyumlu çalışır mı Kingston HyperX Fury RGB Black 8GB DDR4-3000 CL15 RAM (HX430C15FB3A-8) RGB cezbetti ama marka farklı oluyor o sebepten karar veremedim . Son düzenleme: 1 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Markalar farklı olsa da ikisi stabil olarak çalışır. Siz 2133 MHz'de alsanız, eşit güçte çalışırlar. Sorunuza gelirsek uyumludur. Genişletmek için tıkla... Crucial Ballistix 8GB DDR4 3000MHz BL8G30C15U4B Kutusuz Ram bu siteden sipariş veriyorum o zaman umarım sorunsuz ve mavi ekransız bir şekilde çalışır iyi bayramlar . Blacksidemre dedi: Markalar farklı olsa da ikisi stabil olarak çalışır. Siz 2133 MHz'de alsanız, eşit güçte çalışırlar. Sorunuza gelirsek uyumludur. Genişletmek için tıkla... Peki bu RAM'i alsam uyumlu çalışır mı Kingston HyperX Fury RGB Black 8GB DDR4-3000 CL15 RAM (HX430C15FB3A-8) RGB cezbetti ama marka farklı oluyor o sebepten karar veremedim .