3000TL bilgisayar toplama

Screenshot_20200125-214136_Chrome.jpg

Son olarak bunu yaptım ileriye dönük olmuş mu? İlerde Ekran Kartı değişir Ram eklerim tamamdir. Ama inşallah tek fanlı yanmaz ve Fps etkiler mi çok ondan korkuyorum

Eki Görüntüle 492048
Son olarak bunu yaptım ileriye dönük olmuş mu? İlerde Ekran Kartı değişir Ram eklerim tamamdir. Ama inşallah tek fanlı yanmaz ve Fps etkiler mi çok ondan korkuyorum
Şu darboğaz yapmaz diyen arkadaşlar :) eski pc im
Rx 580 r5 1600 dü 8 gb 2400 mhz ram var dı
işlemci %90 a kadar çıkıyor bi süreden sonra ekran kartıda kullanımı düşüyor
Asıl siz bilip bilmeden konuşmayın derim tecrübeliyim :)

Eki Görüntüle 492048
O sisteme göre bu sistem daha iyi. 1650 Super RX 580'le aynı performansı veriyor. Ama daha güncel, daha az ısınan ve daha az güç tüketen bir kart.
Bu sistemde mutlaka SSD'yi WD 240GB ile, güç kaynağını Sharkoon ve kasayı da Ranker Rigel ile değiştirin. Powerboost markasının ne zaman yanacağı belli olmaz.

Son düzenleme:
Görüyorum da tavsiye edilen sistemlerde ya kronik arızalı SSD, ya A320 chipset anakart, ya da hava akışı çok az bir kasa var. Dostum benim sana tavsiyem ikinci el parçalar dahil etmen sisteme. Şöyle bir fiyatlandırma çıkaracağım sana.

Kasa + Güç kaynağı(Sıfır) : Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

İşlemci : İkinci el Ryzen 5 1600 12nm --- > 500-550TL (Bulunuyor.)

Anakart : B450 Chipset herhangi bir anakart --- > 300-400TL (B450M olabilir.)

RAM : 8x2 16 GB RAM 3000Mhz --- > 350-400TL (Rahatlıkla bulunuyor :). Letgo vesaire dolu. )

Depolama : 500 GB Kronik arızası olmayan SSD (M2 olabilir, Samsung 860 Evo olabilir.) --> 350-400TL

Ekran Kartı : Sapphire Pulse RX 570 4G G5 AMD Radeon RX 570 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11266-67-20G - incehesap.com

Emin ol, sana bu önerdiğim sistem upgrade'e çok daha açık ve güvenilir :). Sana almanı önerdiğim hiçbir parçanın ikinci eli çok sıkıntı çıkaracak tarzdan değil.(Aldığında sağlam olursa.) Tabi ikinci el dizip dizmemek sana kalmış. Bu fiyata bu olur mu vesaire yazmayın hepsini kontrol ettim. Piyasa bilgim az çok var. İspatlamışlığım da var.(150TL'ye 8GB 3000Mhz RAM.)

İyi konular.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı