DeğişikKız
Decapat
Son olarak bunu yaptım ileriye dönük olmuş mu? İlerde Ekran Kartı değişir Ram eklerim tamamdir. Ama inşallah tek fanlı yanmaz ve Fps etkiler mi çok ondan korkuyorum
16 gb (8x2) şeklinde ram alırsan daha iyi olur sana 4-5 fps sağlar bilgisayarın geçici beynidir. Onun dışında sistem fena degil maks 2 sene idare eder.Eki Görüntüle 492048
Son olarak bunu yaptım ileriye dönük olmuş mu? İlerde Ekran Kartı değişir Ram eklerim tamamdir. Ama inşallah tek fanlı yanmaz ve Fps etkiler mi çok ondan korkuyorum
Şu darboğaz yapmaz diyen arkadaşlarEki Görüntüle 492048
O sisteme göre bu sistem daha iyi. 1650 Super RX 580'le aynı performansı veriyor. Ama daha güncel, daha az ısınan ve daha az güç tüketen bir kart.Eki Görüntüle 492048
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.