3000TL CS:GO için sistem toplama

Pollux 3APU | Game Garaj bu sistemi alabilirsiniz hocam.

Bu sistemin B450M-A PRO Max olan versiyonu 2772 TL'ye toplanıyor bir de Dual Channel olursa çok güzel olur.
Topluyorum sistemi.

Kutulu versiyonu.

2 tane.

3246 TL tuttu. Bütçeyi 246 TL aşıyor ama bence aşmasının hakkını da veriyor.

Son düzenleme:
Bu sistemin B450M-A PRO Max olan versiyonu 2772 TL'ye toplanıyor bir de Dual Channel olursa çok güzel olur.
Topluyorum sistemi.

Kutulu versiyonu.

2 tane.

3246 TL tuttu. Bütçeyi 246 TL aşıyor ama bence aşmasının hakkını da veriyor.

Hocam teşekkürler öneriniz için. Bende kimsenin sistem atmadığını gördüm en azından hazır sistem atayım dedim tabii arkadaş sizinkini alsa daha fazla performans alır.(Bu arada arkadaşın attığı kasa gayet soğuk tutuyor. Kasayı değiştirmeyin derim.)

Pollux 3APU | Game Garaj Bu sistemi alabilirsiniz hocam.

Pollux 3 apu son 1 aydır f/p değil 3 k bütçede 2x8 çok rahat toplanır .
PSU çok iyi olmasada kısa vadede pollux 3 apunun özelleştirmesiz haline göre %45 daha iyi performans verir .

Pollux 3 APU son 1 aydır F/P değil 3 k bütçede 2x8 çok rahat toplanır.
PSU çok iyi olmasa da kısa vadede Pollux 3 APU'nun özelleştirmesiz haline göre %45 daha iyi performans verir.

Hocam isterseniz bu sistemi alın ama bütçe artarsa 200 TL kesinlikle kasayı değiştirin derim. Dark diamond Pro mesh önerimdir.

Herkese teşekkürler önerileri için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa güzel değil. Hava alış yeri yok. 3200G ve 2200G arasında gözle görülebilecek bir fark yok.
Bu arada topladığım sisteme SSD veya HDD koymayı unutmuşum. Başka bir konuda arkadaşın depolama alanı vardı. O konu bu konu sandım bir an. Özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı