İkinci el Logitech G920 olabilir. Dolandırılmamaya dikkat et.
Düzenleme; piyasa yine uçmuş, o paraya anca G27 olabilir.
sahibinden.com 'da param güvende seçeneği var, ürünü alıyorsun birkaç gün deniyorsun ve onay verdiğinde para karşı tarafa gidiyor, ikinci el işi her zaman tehlikelidir ancak sıfırını alacak bütçemiz yoksa yapabileceğimiz pek bir şey yok. Şayet bende bir boşlukta Logitech G920 alacağım. Yada letgodan falan alacaksanız alacağınız yerde deneyerek alın, içinize sinmeyen bir şey varsa almazsınız olur biter. Ayrıca kendini saf birisi olarak görme lütfen, o senin temiz kalpliliğinden, aklına kötü bir şey getirmek istememenden kaynaklı bir durum, insanlar nasıl üç harfli gibi oluyor sanıyorsunuz? Çarpıla çarpıla akıllanıyorlar yada çarpılanları görüyorlar.Tavsiyen için teşekkürler. Ben saf birisi olarak dolandırılacağımdan eminim. Bana ikinci el konusunda yardımcı olabilir misin?
sahibinden.com'da Param Güvende seçeneği var, ürünü alıyorsun birkaç gün deniyorsun ve onay verdiğinde para karşı tarafa gidiyor, ikinci el işi her zaman tehlikelidir ancak sıfırını alacak bütçemiz yoksa yapabileceğimiz pek bir şey yok. Şayet bende bir boşlukta Logitech G920 alacağım. Ya da Letgo'dan falan alacaksanız alacağınız yerde deneyerek alın, içinize sinmeyen bir şey varsa almazsınız olur biter. Ayrıca kendini saf birisi olarak görme lütfen, o senin temiz kalpliliğinden, aklına kötü bir şey getirmek istememenden kaynaklı bir durum, insanlar nasıl üç harfli gibi oluyor sanıyorsunuz? Çarpıla çarpıla akıllanıyorlar ya da çarpılanları görüyorlar.
Şuradan bakabilirsin mesela. Kafana yatanla pazarlığını yapıp anlaş. Bak biliyorum fiyat olarak 3000 liranın üzerinde ilanlar ancak alabileceğin en uygun setin bu olduğundan emin ol. Daha uyguna DFGT'ler var ama bunları kesinlikle tavsiye etmiyorum, yaşın 8-10 ise olabilir tabii.
Pedal box hakkında bilgim yok, vitessiz G27 daha mantıklı olabilir.Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkürler. Güzel yorumların için ayrıca teşekkür ederim. Ben biraz araştırdım. Param Güvende seçeneği ile almak mantıklı geldi. Onun dışında bir sorum olacak. 2750TL'ye G29 direksiyon ve 900TL'ye pedal box almak sence mantıklı mı? Zaten vites ihtiyacım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.