3000TL Gaming klavye önerisi

vâli1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti
İ5-12400F
3.000 TL (biraz aşılabilir) bütçe ile bir oyuncu klavyesi arıyorum. Rapid trigger özelliğine sahip ve %75'ten büyük olmayan bir model tercih ediyorum. Klavyeyi ağırlıklı olarak Valorant gibi hızlı refleks gerektiren oyunlarda kullanacağım. Performansı ve dayanıklılığı ön planda olan önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam merhaba, profesyonel bir ürün düşünüyorsanız özellikle fps tarzı oyunlar için mad 68 alın derim 8000 hertz desteği ve snaptap, rapidtrigger vs özellikleri dolu

Hocam merhaba, profesyonel bir ürün düşünüyorsanız özellikle FPS tarzı oyunlar için mad 68 alın derim 8000 Hertz desteği ve snaptap, rapidtrigger vs özellikleri dolu.

Merhaba belirttiğiniz klavye güzel fakat baktığımda sadece 1 satıcı tarafından satılıyor ve üstteki arkadaşda atmış linkini ve istediğim renk yok başka önerebileceğiniz bir klavye var mı?

Merhaba belirttiğiniz klavye güzel fakat baktığımda sadece 1 satıcı tarafından satılıyor ve üstteki arkadaşda atmış linkini ve istediğim renk yok başka önerebileceğiniz bir klavye var mı?

Bu modelde var ama ürün hakkında pek bir bilgi bulamadım. Beğenirseniz yine de almadan önce bir araştırmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı