Mukemmel arastirmanla manyetik switch klavyeler buldun ya sanki. Ayrica VGN V87 kullanıyorum gayet memnunum o ınfluencerlar para icin konusuyor olabilir belki ancak forumda bilgisi olan herkse o klavyeleri oneriyor. 3.000 lira verip membran klavye almak beni uzerdi. Konu sahibimi hocam umarim dogru secimi yapmistir hayirli olsun.
Şu an yukarıda kurduğun cümle ile şimdi yazmış olduğun mesaj arasında çelişmektesin. Sana kitap tavsiye edebilirm. Küçük prens senin için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Klavye hakkında az olsa bilgim var. Sebebi yeni bir klavye aldım geçen yıl araştırarak. Aldığımda 4.000 bin TL di. Aşağıda linkte bırakıyorum.
STEELSERIES APEX PRO TKL GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
STEELSERIES APEX PRO TKL GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Nasıl kendimle çelişmişim açıklasana. Dediklerimi anlamıyorsun anlamadığın için de kendimle çeliştiğimi mi düşünüyorsun?Şu an yukarıda kurduğun cümle ile şimdi yazmış olduğun mesaj arasında çelişmektesin. Sana kitap tavsiye edebilirm. Küçük prens senin için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Klavye hakkında az olsa bilgim var. Sebebi yeni bir klavye aldım geçen yıl araştırarak. Aldığımda 4.000 bin TL di. Aşağıda linkte bırakıyorum.
STEELSERIES APEX PRO TKL GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
STEELSERIES APEX PRO TKL GAMING KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam attığınız klavyelerden hangisini aldınız ben de 5075b air almayı düşünüyorum
Hocam attığınız klavyelerden hangisini aldınız ben de 5075b Air almayı düşünüyorum.
beklerimHocam beklersen Attack Shark X68 he aldım beklersen görüşlerimi söylerim.
Bayramdan sonrasına kaldı kusura bakma reis.beklerim
sorun değil zaten akko 5075b air aldım bayramdan sonra geliyorBayramdan sonrasına kaldı kusura bakma reis.
Sorun değil zaten Akko 5075b Air aldım bayramdan sonra geliyor
hangi kargo ile çalışıyorlar bilginiz var mı2 Nisanda kargoya verilicekmiş Gaming Gen TR'deki ürünler. Haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.