3000TL klavye önerisi

Bütçe
3000
Mukemmel arastirmanla manyetik switch klavyeler buldun ya sanki. Ayrica VGN V87 kullanıyorum gayet memnunum o ınfluencerlar para icin konusuyor olabilir belki ancak forumda bilgisi olan herkse o klavyeleri oneriyor. 3.000 lira verip membran klavye almak beni uzerdi. Konu sahibimi hocam umarim dogru secimi yapmistir hayirli olsun.

Şahsen amacım klavye denemek bu markanın en ucuz fiyata en iyi şeyler sattığını duydum ve biliyorum bu durumda beni almaya itti üzüleceğimi düşünmüyorum eğlencesine girdiğim 2 oyun için gidip 5000-8000 arası bir para vereceğini düşünmüyorum oyun oynamayı da ciddiye almıyorum zaten çok para vermek istemiyorum dedim zaten gene fazla bir miktar verdiğimi düşünüyorum ortalama bir fiyata iyi bir klavye aldığımı düşünüyorum isterseniz düşüncelerimi paylasırım kısa ve uzun vadede.

Eklemeyi unutmuşum teşekkür ederim ayrıca.

Şu an yukarıda kurduğun cümle ile şimdi yazmış olduğun mesaj arasında çelişmektesin. Sana kitap tavsiye edebilirm. Küçük prens senin için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Klavye hakkında az olsa bilgim var. Sebebi yeni bir klavye aldım geçen yıl araştırarak. Aldığımda 4.000 bin TL di. Aşağıda linkte bırakıyorum.

Bu fiyat fazla aşırı fazla sizin adınıza sevindim iyi günlerde kullanın masam da aşırı büyük değil eski klavyemde TKL bir ara kompakt Aigo A68 denedim masam da fazlasıyla yer açıldı hem ders çalışıp fazla düzen bozmadan da oyun oynayabiliyordum eniştemi düşündüğüm için de Akko FUN60 yerine Attack Shark'ı tercih ettim herkese teşekkür ederim birkaç bir şey öğrendim sayenizde umarım farklı yerlerde karşılaşırız iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Şu an yukarıda kurduğun cümle ile şimdi yazmış olduğun mesaj arasında çelişmektesin. Sana kitap tavsiye edebilirm. Küçük prens senin için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Klavye hakkında az olsa bilgim var. Sebebi yeni bir klavye aldım geçen yıl araştırarak. Aldığımda 4.000 bin TL di. Aşağıda linkte bırakıyorum.

Nasıl kendimle çelişmişim açıklasana. Dediklerimi anlamıyorsun anlamadığın için de kendimle çeliştiğimi mi düşünüyorsun?

Hocam attığınız klavyelerden hangisini aldınız ben de 5075b Air almayı düşünüyorum.

Hocam beklersen Attack Shark X68 he aldım beklersen görüşlerimi söylerim.

Yeni konular

Geri
Yukarı