Hangi modeli? 3000 civarında olanların hepsinde ghosting problemi var.hocam samsung g3 nasıl sizce? pivot özelliği ilerde sorun çıkarır mı? ghosting problemi varmış 165hz olanlarda. 144hz alsam azalma olur mu? Açıkçası bütçeme bu çok uygun hem de samsung.
Neresi kötü? benim bilgim yok o yüzden soruyorum.G3 tercih etmeyin, kötü.
Neresi kötü? benim bilgim yok o yüzden soruyorum.
ghosting nasıl birşey biliyorum ama bence rahatsız edicek birşeye benzemiyor. eski monitörüm kırıldı, acaba tekrar aynısını mı alsam? Samsung Essential S3 S31C LS24C310EAUXUF 24" 5 MS 75 Hz Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve ÖzellikleriHangi modeli? 3000 civarında olanların hepsinde ghosting problemi var.
Aynı fiyata 165Hz varken 75Hz almak istiyorsan sen bilirsin hocam.ghosting nasıl birşey biliyorum ama bence rahatsız edicek birşeye benzemiyor. eski monitörüm kırıldı, acaba tekrar aynısını mı alsam? Samsung Essential S3 S31C LS24C310EAUXUF 24" 5 MS 75 Hz Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Birinci sayfada kat kat daha iyilerini önermişler, o fiyata 75Hz alacaksanız siz bilirsiniz.ghosting nasıl birşey biliyorum ama bence rahatsız edicek birşeye benzemiyor. eski monitörüm kırıldı, acaba tekrar aynısını mı alsam? Samsung Essential S3 S31C LS24C310EAUXUF 24" 5 MS 75 Hz Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
başka önerisi olan var mı? hepsini değerlendireyim.
5 MS 75 hz çok kötü.ghosting nasıl birşey biliyorum ama bence rahatsız edicek birşeye benzemiyor. eski monitörüm kırıldı, acaba tekrar aynısını mı alsam? Samsung Essential S3 S31C LS24C310EAUXUF 24" 5 MS 75 Hz Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Öneriniz için teşekkürler. asus'un fiyatı bile pahalı geliyor 3000tl civarı öneriniz var mı acabaBütçen artarsa bunada bakabilirsin üstteki lenovoda fena değildir.![]()
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5 MS 75 hz çok kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.