Evet öncelikle herkese merhaba kendime bir sistem topladım ve sizlere göstermek istedim bundaki amacım değiştirmem gereken şeylerin olup olmadığını öğrenmektir. Yardım ederseniz mutlu olurum sistemin fotoğrafı aşağıda.
Bit ve Vram sayısına göre ekran kartı seçen kalmadı sanıyordum ki siz çıkageldiniz. Çok afedersinizde 1200 TL ye GTX 1060 gibi bir kartını beğenmeyip 8 GB'lık RX 470 ekran kartı öneriyorsunuz?
Msi'ın military class özelliği çok iyi. Diğer firmalara göre az garantisi olsun kardeşim msi kullananların çoğu bilgisayarı 3 yıldan fazla kullanıyor rahat. Bir de konuyu okumamışsın sanırım detaylı olarak. Rx 480'în özel soğutmalı modelleri gelmedi. Firmaların ne yaptığı belli değil. Belki yarın belki 2 ay sonra çıkacak özel soğutmalı modeller. Şurayı okursan sevinirim. B150M BAZOOKA | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design
Evet Gtx 1060 için SLI desteği yok. Ancak belirttiğiniz kartlar arasında en iyi performans alacağınız kart bu. İlerde SLI düşünüyorsanız diğer kartlara yönelebilirsiniz.
Bit ve Vram sayısına göre ekran kartı seçen kalmadı sanıyordum ki siz çıkageldiniz. Çok afedersinizde 1200 TL ye GTX 1060 gibi bir kartını beğenmeyip 8 GB'lık RX 470 ekran kartı öneriyorsunuz?
Bite bakan kalmadı mı? Recep Baltaş bile 128 bit altındaki kartlar alınmamalı diye bas bas bağırıyor. Hem ben Gtx 1060 kötü bir karttır demedim, hatta şuan en iyi ekran kartlarıyla rekabet eden bir kart. Sadece elimde Rx 470 ve Gtx 1060 seçenekleri olsa kesinlikle Rx 470 derim.