3068B Plus Tokyo incelemesini yazmıştım, 3700 civarı %75 modeller var şu an biraz pahalı. Listeme Dracule Castle versiyonunu yazmıştım.Akko 5075b.
Monster, Gamepower, James Donkey, Rampage vs. markaları asla almam hocam.Monster Pusat K3 Pro mekanik klavye red switch hilmi şahinin videolarında kullandığı klavye 2K.
Asus Rog Strix Scope RX hot-swap mı?ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye.
Hocam Aula F87 de iyidir Türkçe klavye istiyorsanız benim dediğim kullanılır.
3068b Plus Tokyo incelemesini yazmıştım, 3700 civarı %75 modeller var şu an biraz pahalı. Listeme dracule Castle versiyonunu yazmıştım.
Monster, Gamepower, James Donkey, Rampage vs. markaları asla almam hocam.
ASUS ROG STRIX Scope RX hot-swap mı?
Kablolu veya kablosuz önemli değil. İyiyse alırım.Kablolu alinmaz kesinlikle bu butcelere. Garanti derdiniz de yok zaten bir tane tus bozulursa switch degisip halledersiniz.
Hiçbir yerde yazmıyor hocam nereden bulabilirim? Üretici sitesinde de belirtmiyor.Evet hocam ASUS ROG STRIX Scope RX hot-swap
Kablolu veya kablosuz önemli değil. İyiyse alırım.
Hiçbir yerde yazmıyor hocam nereden bulabilirim? Üretici sitesinde de belirtmiyor.
Kablolu veya kablosuz önemli değil. İyiyse alırım.
Hiçbir yerde yazmıyor hocam nereden bulabilirim? Üretici sitesinde de belirtmiyor.
Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir?
O zaman alamam hocam, hot-swap olması şart. Modlayacağım.ASUS ROG scope II RX red hot swap mı?
Merhaba başlıkta yazılan klavyeyi almayı düşünüyorum fakat RX red olan modeli hot swap mı? Aynı modelin nx red ve nx snowlusu hot swap istediğin gibi switchlerini değişebiliyorsun fakat RX red yani optik switchli modelde bu olay var mı? Eğer varsa alıp switchlerini değiştirmeyi düşünüyorum da.www.technopat.net
![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Ve ayrıca hocam klavyeyi arkadaşım kullanıyor 1 yıl oldu switchler kaliteli özel üretimlerden kolay bozulmaz.
Hocam diğer modellerinde hot-swap var ama bu klavyede sadece bazı tuşlar bunu belirtmeyi unutmuşum affınıza sığınıyorum.
O zaman alamam hocam, hot-swap olması şart. Modlayacağım.
Gamepower neden alınmaz rehberim var zaten hocam. Trendyol'dan hiçbir şey almıyorum. Başka bir yerden olabilir.
Listemde mevcut ama çok daha iyileri var.
Wraith'te var bazı modeller. Akko kullanmıştım zaten yine alabilirim.
Gamepower önermek yasaklanmalı zaten forumlarda.Kanka Gamepower'in kendi sitesinden klavye aldım 1.5 ay sonra bozuldu sonra yenisini gönderdiler ardından 1 ay içinde oda bozuldu ben önermiyorum 2.8k ya almıştım parama yazık oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.