3000TL klavye önerisi

Bütçe
3000
3068B Plus Tokyo incelemesini yazmıştım, 3700 civarı %75 modeller var şu an biraz pahalı. Listeme Dracule Castle versiyonunu yazmıştım.

Monster Pusat K3 Pro mekanik klavye red switch hilmi şahinin videolarında kullandığı klavye 2K.
Monster, Gamepower, James Donkey, Rampage vs. markaları asla almam hocam.

ASUS ROG STRIX Scope RX öneririm ancak AK820 ile kapışıyor bu klavye.

Hocam Aula F87 de iyidir Türkçe klavye istiyorsanız benim dediğim kullanılır.
Asus Rog Strix Scope RX hot-swap mı?

3068b Plus Tokyo incelemesini yazmıştım, 3700 civarı %75 modeller var şu an biraz pahalı. Listeme dracule Castle versiyonunu yazmıştım.

Monster, Gamepower, James Donkey, Rampage vs. markaları asla almam hocam.

ASUS ROG STRIX Scope RX hot-swap mı?

Evet hocam ASUS ROG STRIX Scope RX hot-swap

Kablolu veya kablosuz önemli değil. İyiyse alırım.

Hiçbir yerde yazmıyor hocam nereden bulabilirim? Üretici sitesinde de belirtmiyor.

Kablolu veya kablosuz önemli değil. İyiyse alırım.

Hiçbir yerde yazmıyor hocam nereden bulabilirim? Üretici sitesinde de belirtmiyor.

Ve ayrıca hocam klavyeyi arkadaşım kullanıyor 1 yıl oldu switchler kaliteli özel üretimlerden kolay bozulmaz.

Hot-swap olmalı. Bu fiyat bandında en iyi klavyeler nedir?

Hocam diğer modellerinde hot-swap var ama bu klavyede sadece bazı tuşlar bunu belirtmeyi unutmuşum affınıza sığınıyorum.

Ve ayrıca hocam klavyeyi arkadaşım kullanıyor 1 yıl oldu switchler kaliteli özel üretimlerden kolay bozulmaz.

Hocam diğer modellerinde hot-swap var ama bu klavyede sadece bazı tuşlar bunu belirtmeyi unutmuşum affınıza sığınıyorum.
O zaman alamam hocam, hot-swap olması şart. Modlayacağım.

O zaman alamam hocam, hot-swap olması şart. Modlayacağım.

Hocam almışken bilindik marka alın bu tam hot-swap 500 TL daha koyabilirseniz neredeyse 8 yıl sizi rahat tutar.

Gamepower neden alınmaz rehberim var zaten hocam. Trendyol'dan hiçbir şey almıyorum. Başka bir yerden olabilir.

Listemde mevcut ama çok daha iyileri var.

Wraith'te var bazı modeller. Akko kullanmıştım zaten yine alabilirim.

Kanka Gamepower'in kendi sitesinden klavye aldım 1.5 ay sonra bozuldu sonra yenisini gönderdiler ardından 1 ay içinde oda bozuldu ben önermiyorum 2.8k ya almıştım parama yazık oldu.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı