3000TL klavye önerisi

Bütçe
3000

partalcı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu bütçenin yukarısına çıkamam ama inebilirim :D amacım F/P ürün olması yani 3000TL fiyatı haketsin istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bu bütçenin yukarısına çıkamam ama inebilirim :D amacım F/P ürün olması yani 3000TL fiyatı haketsin istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Boyut?

VGN V87 Mekanik Klavye buna bakın isterseniz zar zor 3000 yapmışsınız, düşürmek istiyorsunuz gibi geldi.:D

Son düzenleme:
Boyut?

VGN V87 Mekanik Klavye buna bakın isterseniz zar zor 3000 yapmışsınız, düşürmek istiyorsunuz gibi geldi.:D

Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim. Boyut sorunum yok. Sağdaki sayı tuşlarının olduğu klavye boyları daha hoşuma gidiyor. O boyutun altı küçük geliyor.

Hocam o zaman bütçenizi fazla zorlamadan en son attığım F99'u alabilirsiniz. Amazon'dan almanızı tavsiye ederim ama diğer sitelerden de alabilirsiniz.

Hocam siyah renk daha çok hosuma gidiyor ama klavyenin özellikleri iyi ise beyaz da kullanırım. F99 F75 gibi isimlendirmelerde özelliklere göre mi artıyor?

Hocam siyah renk daha çok hosuma gidiyor ama klavyenin özellikleri iyi ise beyaz da kullanırım. F99 F75 gibi isimlendirmelerde özelliklere göre mi artıyor?
Yok hocam isimlendirmedeki sayılar genelde klavyenin boyutuna göre yapılıyor. Mesela f75 %75 boyut
f99 %99 boyut. O şekilde yani. İkisi birbirine yakın özelliklere sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı