Diyorum ya sorun çıkarmayan demişsin ondan dolayı attım görüntü istiyorum deseydin farklı klavye atabilirdim, parasını da hak ediyor kullanmadığınız ürüne bence ön yargılı yaklaşmayın.
Her işi yapıyorum. Masada sabit duruyor, ömrü uzun sıkıntı çıkarmayan sesi güzel %75 veya TKL gibi olan (68 de olur ama 60 asla)klavye arıyorum. Önceden jet75 vardı RGB sorunu çıkardıgı için iade ettim. Bu bütçede biraz aradım ama içime sinen pek olmadı bulamazsam jet75'i tekrar alma gibi bir fikir var aklımda.
Ajazz Ak680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye Rgb 0.125 Ms Ultra Düşük Gecikme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ajazz Ak680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye Rgb 0.125 Ms Ultra Düşük Gecikme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ajazzın kalitesi ve iç yalıtım sistemi diğer markalara göre kötü. sadece ajazz kullanınca güzel geliyor ama yanına başka bi klavye gelince kötü olduğunu anlıyorsunuz. he75tri alcam ben heralde