Aşırı sıradan klavye ve 3K fiyat bence de hak etmez.
Diyorum ya sorun çıkarmayan demişsin ondan dolayı attım görüntü istiyorum deseydin farklı klavye atabilirdim, parasını da hak ediyor kullanmadığınız ürüne bence ön yargılı yaklaşmayın.
Aşırı sıradan klavye ve 3K fiyat bence de hak etmez.
Bu nasıl hocam türk markası fazla bilinmiyor yeni çıktı. 3 5 inceleme var çoğuda iyi yönünde.![]()
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır.www.gaming.gen.tr
JET75 varken alınmaz.Bu nasıl hocam türk markası fazla bilinmiyor yeni çıktı. 3 5 inceleme var çoğuda iyi yönünde.
jet75 e baktım ama kailh switch kalmamış stokta.JET75 varken alınmaz.
Kral 1 haftadır kullanıyorum bu klavyeyi, hem desenleri hem sesi hemde RGB sini çok beğendim hiç pişman değilim öneririm.Her işi yapıyorum. Masada sabit duruyor, ömrü uzun sıkıntı çıkarmayan sesi güzel %75 veya TKL gibi olan (68 de olur ama 60 asla)klavye arıyorum. Önceden jet75 vardı RGB sorunu çıkardıgı için iade ettim. Bu bütçede biraz aradım ama içime sinen pek olmadı bulamazsam jet75'i tekrar alma gibi bir fikir var aklımda.
Kral 1 haftadır kullanıyorum bu klavyeyi, hem desenleri hem sesi hem de RGB'sini çok beğendim hiç pişman değilim öneririm.
![]()
Ajazz Ak680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye Rgb 0.125 Ms Ultra Düşük Gecikme - Fiyatı, Yorumları
Ajazz Ak680 Max Rapid Trigger Manyetik Switch Mekanik Kablolu Klavye Rgb 0.125 Ms Ultra Düşük Gecikme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.