3000TL Monitör dahil F/P sistem DA-MD1

Kaç zamandır şu sorunun cevabını bekliyorum. Belki dikkatinden kaçmıştır diye tekrar edeyim dedim. Çünkü bu sistemi alamadık kaçırdık. 3300 TL ile monitör dahil daha iyi sistem toplar mısın bana? Bu arada monitör 24" olacak.
OC testini yaptı donanimarsivi. Calisiyor gibi :)

Yok o sorunlu yok şu sorunlu.. 3000tl'ye monitör dahil canavar gibi pc işte.. Alınır hayvan gibi hunharca oyun oynanır dostlar.. Bu kadar da abartmamak lazım diye düşünüyorum.. Verilen para 3000tl gidipte 5000tl'lik bir pc kalitesi zaten beklenmemeli. Üzmez hocam üzmez her türlü alınır, alın keyfinize bakın.. Ram'i 16gb yapıp alabiliyorsanız öyle alın.. 12nm teknolojiyle üretilen r5 1600 cpu gerçekten harika işler çıkartabiliyor.. 👍🏼

Yok o sorunlu yok şu sorunlu.. 3000tl'ye monitör dahil canavar gibi pc işte.. Alınır hayvan gibi hunharca oyun oynanır dostlar.. Bu kadar da abartmamak lazım diye düşünüyorum.. Verilen para 3000tl gidipte 5000tl'lik bir pc kalitesi zaten beklenmemeli. Üzmez hocam üzmez her türlü alınır, alın keyfinize bakın.. Ram'i 16gb yapıp alabiliyorsanız öyle alın.. 12nm teknolojiyle üretilen r5 1600 cpu gerçekten harika işler çıkartabiliyor.. 👍🏼
Biteli 2 hafta oldu. Bakmayın alınmaz diyenlere. 700 küsur stok 24 saat sürmeden tükendi. Bir daha da stok açılmayacak sanırım. Alanlar monitör dahil çok iyi bir fiyata canavar gibi sistem aldılar. Bundan F/P'sini görmedim.

Konudaki alıp kullan arkadaşlar geri dönüş yaparlarsa iyi olur.

Dostlar MD-1 den yazıyorum AMD nin Driver sorunları hariç hiçbir sıkıntısı yok. Driver dolayısıyla bir sorun yaşadım zaten bunun üzerine konu da açtım şimdilik çözüldü. AMD doğru düzgün bir driver çıkaramadı gitti.

Aynı sistemi şimdi hepsiburadadan toparlamaya yeltendim monitör hariç 3800₺+videodaki anakartı bulamadım onun yerine gigabyte'in düz bir kartına baktım videodaki kırmızılı bir şeydi yani 4000₺ diyebiliriz,alanlara hayırlı olsun baya ucuza güzel pc sahibi olmuşlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı