3000TL Monitör Dahil i5 6402P Skylake Sistem

Atakan Ermiş

Kilopat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Front-end Developer
İşlemci: i5 6402P
Ekran Kartı: MSI GTX 1060
RAM: Crucial 8GB Ballistix Sport DDR4 2400MhZ RAM
HDD: Toshiba 1TB 7200RPM HDD
Kasa: XIGMATEK ARES 1701 500W Kasa
Anakart: MSI H110M PRO-VD Soket 1151 DDR4 2133MhZ Anakart
Monitör: LG 24MN48A 24" HD IPS Monitör

Toplam: 3002TL (Vatan Bilgisayar)

SSD'nin aşırı büyük bir performans farkı olduğunu düşünmediğimden sisteme dahil etmedim. Zaten hiç birinizin oyunlarınızı SSD'ye yüklemediğini biliyorum. Oyunlarda performans farkı göremezsiniz o yüzden. Onun dışında da sadece Windows açılış hızını etkiliyor.

SSD'nin aşırı büyük bir performans farkı olduğunu düşünmediğimden sisteme dahil etmedim.
Sanırım hiç SSD kullanmadınız? SSD'li hayat bir başka :). Sizin topladığınız sisteme gelirsek, tamamen ekran kartına yüklenilmiş bir sistem yani kötü.
3000-sinerji-jpg.187055
Bu arkadaşın topladığı sistem çok güzel, alma imkanınız varsa bunu alın. Sadece belleği çift kanal şeklinde 2x8 olarak alırsanız daha yararlı olur. Onun dışında zorunlu değilseniz vatan bilgisayardan toplamayın.

Monitör'lü sistem olarak bunu önerebilirim.
Screenshot_2.png

Sanırım hiç SSD kullanmadınız? SSD'li hayat bir başka :). Sizin topladığınız sisteme gelirsek, tamamen ekran kartına yüklenilmiş bir sistem yani kötü.

Bu arkadaşın topladığı sistem çok güzel, alma imkanınız varsa bunu alın. Sadece belleği çift kanal şeklinde 2x8 olarak alırsanız daha yararlı olur. Onun dışında zorunlu değilseniz vatan bilgisayardan toplamayın.

Monitör'lü sistem olarak bunu önerebilirim.
Eki Görüntüle 187104

Sistemi kendime toplayayım diye yazmadım zaten, sadece bir öneri. Biliyorsun, Technopat'ın sistem önerileri çok kısıtlı ve bütçe dostu değil.

Ayrıca ben de bir öneride bulunacağım. Sistem toplayacaksan Sinerji'yi seçme derim. Çalıştıkları kargo firması berbat.

Son düzenleme:
SSD konusunda yanılıyorsunuz bir GTA V' i SSD ile oynamakla HDD ile oynamak arasında gözle görülür bir fark var. Anakarta gelecek olursak i5 işlemci seçtiyseniz en az B150 chipsetli bir anakart tercih edin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı