3000TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ben yakın zamanda oyun odaklı bir sistem toplayacağım, sistem 3000TL civarı olacak malum dolar yüksek daha düşük fiyatlara iyi bir sistem toplamak zor. 3000TL'ye ne kadar yakın olursa benim için o kadar iyidir. Birkaç sorum olacak kurulacak sistemle alakalı; 7. nesil bir İ3 işlemci mi daha iyidir, daha düşük nesilden bir İ5 mi, sistem için hangisini önerirsiniz? Microsoft hala öğrencilere işletim sistemi dağıtıyor mu? Sistem 1920x1080P'de Rainbow Six Siege'i 60 FPS üzerinde oynatabilir mi? Şimdiden cevaplar ve öneriler için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem ektedir. Islemci stokta olmadığı için koymadım. 1050Ti'yi kaldırabilecek islemci olan G4560(Hepsiburada'da 270Tl) öneririm. Fiyat öyle 2750 edicek. Aradaki 250Tl ilede RAM'i 16GB yapabilirsin. Veya ekran kartını RX470 4GB ile zorlayabilirsin.(RX470 ile işlemciye yüklenen oyunlarda darbogaz yasanacaktir.)

Başka öneri olarak, ben SSD'siz sistem dusunemedigim için SSD ekledim. Cikartirsaniz ve islemci olmadan 2250Tl'ye iner, 780Tl ile islemciyide i5 6400 alirsiniz. 3000 kusur yapar. Ama G4560 ile aldigin performansın çok üstünde birşey bekleme.

Not: G4560 almaya karar verirsen anakarta BIOS güncellemesi yaptirmalisin. Aldigin yerden rica edersen yaparlar. Zor birşey değil. Eger BIOS güncellemesi yaptirmazsan, islemci calismayacaktir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170213-020632.png
    Screenshot_20170213-020632.png
    79 KB · Görüntüleme: 312
Yeni konu açmak yerine konuyu hortlatıyorum arkadaşlar. Kısmet olursa yarın yada Cumartesi günü Kadıköy'de İtopya'dan toplamayı düşünüyorum sistemi. Bütçemi biraz daha arttırma fırsatı buldum 3.500TL civarında sistem toplamanızı isteyeceğim. Şimdiden söyleyeyim Ryzen 5'leri beklemeyeceğim. Monitör olarak da iyi olması açısından AOC 21.5" G2260VWQ6 düşünüyorum. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı