3000TL monitör tavsiyesi

Tamamdır çok sağ olun LG ve Gigabyte arasında kaldım. :( önerileriniz için tabii her zaman açığım belki daha iyisi vardır.

Son düzenleme:
Bu monitörün kronik bir sorunu var mı? Ghosting, ışık sızması, ölü piksel gibi?
Ghosting değil de bir miktar motion blur var G24F'e kıyasla. Artıları ise biraz daha geniş renk gamı daha iyi kontrast sunması.

1651767185854.png
1651767218750.png

Ölü piksel şans işi zaten.

Hocalarım bir de aklıma bir şey takıldı şu an benim kasayı APU olarak kullanıyorum yaza doğru yenilicem sistemi. Şimdi anakartta DP portu yok sadece HDMI portu var oradan 144 Hz almak için galiba 1.4 HDMI kablosu lazımmış sadece kablosu lazım değil mi yani HDMI portunun USB gibi 3.0 diye adlandırılan sürümü yok değil mi?

Bu bütçeye daha iyisi var mıdır? 24GN ve G24F dışında.
24GN ve G24F dışında bu monitörü öneririm, netlik olarak biraz geride kalsa da neredeyse 1500:1 kontrast oranı ve %134 sRGB renk gamı ile bunu telafi ediyor.

Hocalarım bir de aklıma bir şey takıldı şu an benim kasayı APU olarak kullanıyorum yaza doğru yenilicem sistemi. Şimdi anakartta DP portu yok sadece HDMI portu var oradan 144 Hz almak için galiba 1.4 HDMI kablosu lazımmış sadece kablosu lazım değil mi yani HDMI portunun USB gibi 3.0 diye adlandırılan sürümü yok değil mi?
G24F'in kutu içeriğinden çıkan kablo 165Hz destekliyor, sisteminiz de uyumlu ise alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı