Ben şahsen Redragon K616 Fizz Pro ve VXE R1 Wireless almayı düşünüyorum. Sizce iyiler mi?
Link atabilir misin hocam1700 liraya bu klavye alınmaz Akko Fun 60 Pro'ya bakabilirsiniz şu anda stok yok ama fiyatı en son 1800 liraydı zaten manyetik klavye çok fazla söze yok ya da mad60 iyi bir indirime girerse göz önünde bulundurulabilir.
Fizz K616 nasıl peki hocam bilginiz var mı?Fizz K617 klavye ve Logitech G300 kullanıyorum gayet memnunum. Klavyeyi gonul rahatligiyla alabilirsiniz lakin mouse hakkimda bir bilgim yok.
Link atabilir misin hocam.
ulugames.com.tr
Araştırdım e sporcu degilsen bulaşmayın demişler.Redragon da 3pinli outemu swick kullanılıyor karar size kalmış.Link atabilir misin hocam
Fizz K616 nasıl peki hocam bilginiz var mı?
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye
Madlions MAD68 / MAD60 HE Hall Effect Klavye Şimdi UluGames'de STOKLARDA!! Marka Madlions Madlions Model MAD 68 HE RGB Edition MAD 60 HE Limited Edition Bağlantı Tipi Kablolu Kablolu Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Klavye Düzeni...ulugames.com.tr
Mad60'ın satıldığı site ile hiçbir fikrim yok diğer sitelere göre ucuz diye link attım. Bu arada ben Fun 60 Pro sahibiyim, memnunum.
Mouse önerisi olarak Ajazz AJ159 Pro alabilirsiniz
Fizz K617 klavye ve Logitech G300 kullanıyorum gayet memnunum. Klavyeyi gonul rahatligiyla alabilirsiniz lakin mouse hakkimda bir bilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.