3000TL mouse önerisi

Bütçe
3000

ashied

Centipat
Daha fazla  
Geçen günlerde bir konu açmıştım VXE R1 Pro satıp üstüne bir miktar para koyup 3kya yeni bir mouse alacagım. Scyrox V8 önerildi sizce aradaki fiyat farkına degecek kadar bir fark var mı? Temiz olursa 2. elde olur. Başka hangi fareler tercih edilebilir?

Alın geçin, malzeme kalitesi olarak kullanıyorum çok memnunum. Diğer kullanıcılar da Superlight 2 gibi bir dokusu ve malzeme kalitesi olduğunu söylüyor.

Dostum sana önerim direkt Scyrox V8 çok çok memnunum çok hafif çok rahat oturuyor şu ana kadar alan,aldırdığım herkes memnun al geç

Scyrox v8 çok çok daha mantıklı çünkü fantech helios Pixart 3395 High-end Sensor Sensör kullanırken Scyrox V8 PixArt 3950 kullanıyor ve scyrox çok çok daha hafif bence değmez.

o yüzden Scyrox v8 alıp geçin

Her şey sensör değil. Scyrox V8 ve V6’da DPI sapması var ve bu mesela 800 DPI olarak seçtiğiniz ayarın 860 DPI olarak çalışması sorununu getiriyor.

Ayrıca genel malzeme kalitesinde Fantech Helios II Pro S daha önde. UV Mat kaplaması da Fantech’i öne atıyor.
Zaten Pixart 3395 ve 3950 arasındaki fark fark denecek bir şey değil. Ekstra bir avantajı yok çok profesyonel bir oyuncu olsanız bile… Aradaki 100 IPS tarama hızı farkı hiçbir anlam ifade etmiyor.

55 gram ise gayet hafif, magnezyum bir mouse olmadıkça plastik mouse’larda hafiflik ileride esneme sorunlarını dile getirir. 55 gram hem yapı kalitesinden ödün vermiyor hem de tam orta bir ağırlık. 39 gram bir Mouse’un esneme sorunlarıyla karşılaşması çok muhtemel.
Scyrox V6 ve V8 2500 TL bütçede daha mantıklı. 3000 TL’de ise Fantech.

hocam şahsen daha ağır bir mousea gecmek istemem ya

V8 kendim de kullanıyorum bir sorununu görmedim daha çok güzel bir mouse R1 Pro'dan geçmeye değer kesinlikle.
öyle yapıcam glb bu vxe elimden cıkarsa temiz 2. elleri 2000-2200 gibi bi fiyata bulunuyo

Dostum,dpi sapması,esneme falan herhangi bir sıkıntı yok,bende kullanıyorum ve kullanan tanıdıklarım da var hiç birinde sıkıntı olmadı,internetten duyduğun bilgilere göre bunu yazman veya kullanmadan yorum yapman yanlış bence,Bir diğer konu olarak senin kullandığın mouse'un malzeme kalitesi daha iyi olabilir çünkü Scyrox V8 hafif bir mouse ve şu ana kadar kaç tane hafif mouse denediysem kaliteleri daha düşük oluyor çünkü hafif olması gerekiyor ve bu yüzden daha düşük kaliteli, ağırlığı daha az plastik kullanıyorlar diye biliyorum yalan olmasın yine de.

Ama genel bakış olarak kötülediğiniz gibi bir mouse değil sensörlerde fark yok demişsiniz araştırmanızı öneririm devasa farklar olmasada gerek kalite gerek hız olarak PixArt 3950 çok daha öne geçiyor,3000tl'ye Fantech almak yerine daha uyguna daha iyi bir mouse olarak Scyrox V8 çok daha mantıklı,Her mouse'ın kötü bir yanı illa ki vardır ancak sırf kullanıyorsunuz diye bu eksileri göze almamanız birazcık yanlış bir düşünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…