3000TL mouse önerisi

Bütçe
3000
Dostum,dpi sapması,esneme falan herhangi bir sıkıntı yok,bende kullanıyorum ve kullanan tanıdıklarım da var hiç birinde sıkıntı olmadı,internetten duyduğun bilgilere göre bunu yazman veya kullanmadan yorum yapman yanlış bence,Bir diğer konu olarak senin kullandığın mouse'un malzeme kalitesi daha iyi olabilir çünkü Scyrox V8 hafif bir mouse ve şu ana kadar kaç tane hafif mouse denediysem kaliteleri daha düşük oluyor çünkü hafif olması gerekiyor ve bu yüzden daha düşük kaliteli, ağırlığı daha az plastik kullanıyorlar diye biliyorum yalan olmasın yine de.

Ama genel bakış olarak kötülediğiniz gibi bir mouse değil sensörlerde fark yok demişsiniz araştırmanızı öneririm devasa farklar olmasada gerek kalite gerek hız olarak PixArt 3950 çok daha öne geçiyor,3000tl'ye Fantech almak yerine daha uyguna daha iyi bir mouse olarak Scyrox V8 çok daha mantıklı,Her mouse'ın kötü bir yanı illa ki vardır ancak sırf kullanıyorsunuz diye bu eksileri göze almamanız birazcık yanlış bir düşünce.
Çok daha öne geçiyor bilgisini nereden aldın?
Ben yaşamıyorum demişsin ancak DPI sapması öyle kullanarak hissedilebilecek bir şey değil, özel cihazlarla ölçülüyor. DPI sapması olmayan bir mouse ile olan bir Mouse'u yan yana koyup ikisini de aynı DPI ayarında dene anlarsın, buyur sana referans site:

Ben zaten hafif diye daha kalitesiz diyorum bana aynı şeyi söylüyorsunuz yani ortada aslında beğenmedim atabileceğin bir şey yok.
Sensörün de zaten daha öne geçiyor gibi bir olayı yok azıcık araştırırsan hala mouse'larında 3395 kullanan markalar var ve de özellikle LOD farkından dolayı 3395 sensörü daha çok seven var, bu iki seviyedeki üst segment sensörler arasında bir fark yok. 39 gram bir mouse alınmaz magnezyum olmadıkça. Üstüne basa basa kendin de daha düşük kalite demişsin daha neyi konuşuyoruz? Sen 3395 sensörden 3950'ye geçtin de seni daha mı hızlı yaptı ne yaptı :D
Konu sahibi istediğini alabilir ama ileride kullandıkça esneme ve çatırdama yaşarsa da hatırlar artık.

Çok daha öne geçiyor bilgisini nereden aldın?
Ben yaşamıyorum demişsin ancak DPI sapması öyle kullanarak hissedilebilecek bir şey değil, özel cihazlarla ölçülüyor. DPI sapması olmayan bir mouse ile olan bir Mouse'u yan yana koyup ikisini de aynı DPI ayarında dene anlarsın, buyur sana referans site:

Ben zaten hafif diye daha kalitesiz diyorum bana aynı şeyi söylüyorsunuz yani ortada aslında beğenmedim atabileceğin bir şey yok.
Sensörün de zaten daha öne geçiyor gibi bir olayı yok azıcık araştırırsan hala mouse'larında 3395 kullanan markalar var ve de özellikle LOD farkından dolayı 3395 sensörü daha çok seven var, bu iki seviyedeki üst segment sensörler arasında bir fark yok. 39 gram bir mouse alınmaz magnezyum olmadıkça. Üstüne basa basa kendin de daha düşük kalite demişsin daha neyi konuşuyoruz? Sen 3395 sensörden 3950'ye geçtin de seni daha mı hızlı yaptı ne yaptı :D
Konu sahibi istediğini alabilir ama ileride kullandıkça esneme ve çatırdama yaşarsa da hatırlar artık.
Birsürü 39 gram 36 gram tarzı mouse denedim hepsi aynı kalitede çünkü amaçları hafif olması bunu da anlayamamışsın galiba ve evet beni daha hızlı yaptığını hissedebildim sana neden bu kadar ters geldi anlamadım açıkçası,ekleme yapayım farklı mouselerde kullandım dediğiniz fark yok,testlere göre dpi sapması olabilir ancak kendi ağzınla söylüyorsun bunu hissedemezsin diye o zaman neyin kavgasını yapıyorsun onu anlamış değilim,testlere göre kullanmadan yorum yapmanız hala saçma sizin mouse'unuz daha iyi olsaydı bile övemezdim çünkü bilgim yok o mouse ile ilgili,kullanmadım ama araştırdım net bişey diyemezdim,sanki reklam için görevlendirilmiş gibi aynı şeyleri söylüyorsun. esneme ve çatırdama da yaşamaz merak etme ilk geldiğinden beri bile kullanlardan bile bu konudan şikayet duymadım,sana ise başarılar bu bilgiler ile.

Birsürü 39 gram 36 gram tarzı mouse denedim hepsi aynı kalitede çünkü amaçları hafif olması bunu da anlayamamışsın galiba ve evet beni daha hızlı yaptığını hissedebildim sana neden bu kadar ters geldi anlamadım açıkçası,ekleme yapayım farklı mouselerde kullandım dediğiniz fark yok,testlere göre dpi sapması olabilir ancak kendi ağzınla söylüyorsun bunu hissedemezsin diye o zaman neyin kavgasını yapıyorsun onu anlamış değilim,testlere göre kullanmadan yorum yapmanız hala saçma sizin mouse'unuz daha iyi olsaydı bile övemezdim çünkü bilgim yok o mouse ile ilgili,kullanmadım ama araştırdım net bişey diyemezdim,sanki reklam için görevlendirilmiş gibi aynı şeyleri söylüyorsun. esneme ve çatırdama da yaşamaz merak etme ilk geldiğinden beri bile kullanlardan bile bu konudan şikayet duymadım,sana ise başarılar bu bilgiler ile.
Başka bir mouse ile yan yana koyup anlayamıyorsan belli bir problemlerin olabilir, karşılaştırmadan anlayamamak ise önemli olmadığını göstermiyor. Sonuçta DPI sapması var ve olduğunu biliyoruz, problemli mouse neden alıyoruz? Ayrıca bir insan 800 DPI kullanıyorsa sapmadan dolayı bunu arttırma veya düşürme ihtiyacı duyabilir, illaki duyar.
Helios II Pro S’in TechPowerUp incelemesi yok ancak Pro modelinin var, incelemede belirtilen eksilerin hepsi S modelinde giderilmiş eksiler. S modelinde tamamen kullanıcı yorumlarına göre eksiklikleri giderdi ki 1000 Hertz’de tam stabil olmayan kablosuz bağlantı da MCU değişikliği ile çözüldü.

Ben bu tür şeyleri araştırıyorum, senden de iyi bildiğime eminim. Şayet hayatımda hiç sırf kendim kullanıyorum diye bir ürünü övmedim ki ben de Scyrox, Ninjutso Sora V2 ve Pulsar X2V2 arasından Fantech’i seçtim alırken.

Fantech yani babamın malı değil bana bedavaya da gelmedi ben parayla aldım ki onca mouse arasından aldım, gayet de memnunum.

Başka bir mouse ile yan yana koyup anlayamıyorsan belli bir problemlerin olabilir, karşılaştırmadan anlayamamak ise önemli olmadığını göstermiyor. Sonuçta DPI sapması var ve olduğunu biliyoruz, problemli mouse neden alıyoruz? Ayrıca bir insan 800 DPI kullanıyorsa sapmadan dolayı bunu arttırma veya düşürme ihtiyacı duyabilir, illaki duyar.
Helios II Pro S’in TechPowerUp incelemesi yok ancak Pro modelinin var, incelemede belirtilen eksilerin hepsi S modelinde giderilmiş eksiler. S modelinde tamamen kullanıcı yorumlarına göre eksiklikleri giderdi ki 1000 Hertz’de tam stabil olmayan kablosuz bağlantı da MCU değişikliği ile çözüldü.

Ben bu tür şeyleri araştırıyorum, senden de iyi bildiğime eminim. Şayet hayatımda hiç sırf kendim kullanıyorum diye bir ürünü övmedim ki ben de Scyrox, Ninjutso Sora V2 ve Pulsar X2V2 arasından Fantech’i seçtim alırken.

Fantech yani babamın malı değil bana bedavaya da gelmedi ben parayla aldım ki onca mouse arasından aldım, gayet de memnunum.
Problemim falan yok gayet sağlıklıyım dediklerini de umursamıyorum çünkü hala internete göre yorumluyorsun aynı şeyler için okumadım bile bende mousemden memnunum neden mouse'unu yıkarı çıkarmaya çalışıyorsun anlamıyorum,gereksiz kavga.

Dostum, DPI sapması, esneme falan herhangi bir sıkıntı yok, bende kullanıyorum ve kullanan tanıdıklarım da var hiçbirinde sıkıntı olmadı, internetten duyduğun bilgilere göre bunu yazman veya kullanmadan yorum yapman yanlış bence, bir diğer konu olarak senin kullandığın farenin malzeme kalitesi daha iyi olabilir çünkü Scyrox V8 hafif bir mouse ve şu ana kadar kaç tane hafif mouse denediysem kaliteleri daha düşük oluyor çünkü hafif olması gerekiyor ve bu yüzden daha düşük kaliteli, ağırlığı daha az plastik kullanıyorlar diye biliyorum yalan olmasın yine de.

Ama genel bakış olarak kötülediğiniz gibi bir mouse değil sensörlerde fark yok demişsiniz araştırmanızı öneririm devasa farklar olmasa da gerek kalite gerek hız olarak PixArt 3950 çok daha öne geçiyor, 3000TL'ye Fantech almak yerine daha uyguna daha iyi bir mouse olarak Scyrox V8 çok daha mantıklı, her farenin kötü bir yanı illaki vardır ancak sırf kullanıyorsunuz diye bu eksileri göze almamanız birazcık yanlış bir düşünce.

Kral claw-fıngertıp karısık tutuyorum bu gece V6 almayı düşünüyorum çünkü ortadan yüksek mouseler elime daha oturuyor gibi düşünüyorum V6 ile V8 arasındaki farklar sadece tutuş diye duydum sizce dediklerime göre V6 mı bana uygun V8 mi?

Kral claw-fıngertıp karısık tutuyorum bu gece V6 almayı düşünüyorum çünkü ortadan yüksek mouseler elime daha oturuyor gibi düşünüyorum V6 ile V8 arasındaki farklar sadece tutuş diye duydum sizce dediklerime göre V6 mı bana uygun V8 mi?
Tutuş şu şekilde mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekildeyse V6 almanız daha iyi olur.
Ayrıca Fantech Helios II Pro S modeline bakmanızı öneririm.

Tutuş şu şekilde mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekildeyse V6 almanız daha iyi olur.
Ayrıca Fantech Helios II Pro s modeline bakmanızı öneririm.

Kral parmaklar biraz daha sivri duruyor attığım ikisinin ortası.

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-03_233940037.png
    resim_2025-08-03_233940037.png
    114,5 KB · Görüntüleme: 23
Hayır havada değil arka kısmına temas ediyor %65 falan oturuyor ama mouseden dolayı olabilir şu an G203 kullanıyorum eski farem bozuldu (502 Hero) idareten buna geçtim.

Sizin tutuşunuz Claw hocam.
Claw tutuşta Scyrox V8 daha mantıklı, eliniz büyük ise Helios II Pro S daha uygun olur Claw için (19-20cm)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı