- Makaleler
- 11
Çok daha öne geçiyor bilgisini nereden aldın?Dostum,dpi sapması,esneme falan herhangi bir sıkıntı yok,bende kullanıyorum ve kullanan tanıdıklarım da var hiç birinde sıkıntı olmadı,internetten duyduğun bilgilere göre bunu yazman veya kullanmadan yorum yapman yanlış bence,Bir diğer konu olarak senin kullandığın mouse'un malzeme kalitesi daha iyi olabilir çünkü Scyrox V8 hafif bir mouse ve şu ana kadar kaç tane hafif mouse denediysem kaliteleri daha düşük oluyor çünkü hafif olması gerekiyor ve bu yüzden daha düşük kaliteli, ağırlığı daha az plastik kullanıyorlar diye biliyorum yalan olmasın yine de.
Ama genel bakış olarak kötülediğiniz gibi bir mouse değil sensörlerde fark yok demişsiniz araştırmanızı öneririm devasa farklar olmasada gerek kalite gerek hız olarak PixArt 3950 çok daha öne geçiyor,3000tl'ye Fantech almak yerine daha uyguna daha iyi bir mouse olarak Scyrox V8 çok daha mantıklı,Her mouse'ın kötü bir yanı illa ki vardır ancak sırf kullanıyorsunuz diye bu eksileri göze almamanız birazcık yanlış bir düşünce.
Ben yaşamıyorum demişsin ancak DPI sapması öyle kullanarak hissedilebilecek bir şey değil, özel cihazlarla ölçülüyor. DPI sapması olmayan bir mouse ile olan bir Mouse'u yan yana koyup ikisini de aynı DPI ayarında dene anlarsın, buyur sana referans site:

SCYROX V8 Review
SCYROX is a new name in the mouse industry, aiming to offer high-quality peripherals at affordable prices. For $69.99, the ambidextrous SCYROX V8 offers PixArt's latest PAW3950 sensor, Omron optical switches, and 8000 Hz wireless polling, wrapped into a 40 g solid-shell package.
Ben zaten hafif diye daha kalitesiz diyorum bana aynı şeyi söylüyorsunuz yani ortada aslında beğenmedim atabileceğin bir şey yok.
Sensörün de zaten daha öne geçiyor gibi bir olayı yok azıcık araştırırsan hala mouse'larında 3395 kullanan markalar var ve de özellikle LOD farkından dolayı 3395 sensörü daha çok seven var, bu iki seviyedeki üst segment sensörler arasında bir fark yok. 39 gram bir mouse alınmaz magnezyum olmadıkça. Üstüne basa basa kendin de daha düşük kalite demişsin daha neyi konuşuyoruz? Sen 3395 sensörden 3950'ye geçtin de seni daha mı hızlı yaptı ne yaptı
Konu sahibi istediğini alabilir ama ileride kullandıkça esneme ve çatırdama yaşarsa da hatırlar artık.