V6 da claw için uygun aslında ama V8 daha uygun olur Claw için. Mesela Pulsar TenZ Edition tamamen Claw için üretilmiş bir mouse ve tasarımı V8’deki gibi. El ölçüleri de önemli tabii.
bende öyle tutuyorum diyebilirim değişiyor ama genelde öyle tutuyorum palm gibi dümdüz kullanıyorsanız v8 ancak claw gibi tutuyorsanız v6 daha iyi oturur ele ki bence v6 tercih edin
Bende öyle tutuyorum diyebilirim değişiyor ama genelde öyle tutuyorum palm gibi dümdüz kullanıyorsanız V8 ancak claw gibi tutuyorsanız V6 daha iyi oturur ele ki bence V6 tercih edin.
Palm gibi asla tutmuyorum dediğim gibi fıngertıp-claw arası tutuyorum ama elim clawdaki gibi az bir şey olsa bile mouse arkasıyla temas ediyor. Fıngertıp gibi havada değil.
Bende öyle tutuyorum diyebilirim değişiyor ama genelde öyle tutuyorum palm gibi dümdüz kullanıyorsanız V8 ancak claw gibi tutuyorsanız V6 daha iyi oturur ele ki bence V6 tercih edin.
Palm gibi asla tutmuyorum dediğim gibi fıngertıp-claw arası tutuyorum ama elim clawdaki gibi az bir şey olsa bile mouse arkasıyla temas ediyor. Fıngertıp gibi havada değil.