3000TL oyuncu sistemi toplama

Chaser_

Hectopat
ekrankartı.png
Maksimum bütçe 3000 TL denebilir. Kendim topladığım bir PC arkadaşlar. Sormak istediğim ne yazıkki bu sistemi koyacak bir kasam yok. O yüzden performans kaybetmeden neden biraz kısarsak boş kasa parası çıkabilir?
Platoon PL-9263 500W’lık kötü bir güç kaynağım var. Bu sistemi ne kadar idare eder bu arada?
Power Boost VK-G1023S USB 3.0 Pencereli Gaming Kasa (PSU Yok) JBST-VKG1023S Bu kasayı almayı düşünüyorum. Işıklandırmalı fanları kendilerimi veriyorlar yoksa komple boş bir kasa mı? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psu ve kasayı zahmet olmassa eksen bilgisayardan seçebilirmisiniz ücretsiz montaj yapıyorlarda daha rahat olur 500w +80 bronze bir psu daha iyi olmazmı
Kasada ki havalandırmada önemli diye düsünüyorum.
Montajın onlar tarafından olması için tüm parçaları onlardan alman gerekiyor bilgin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montajın onlar tarafından olması için tüm parçaları onlardan alman gerekiyor bilgin olsun
Tüm parçaları onlardan topladım zaten haziran ayında sipariş edeceğim.
Montajın onlar tarafından olması için tüm parçaları onlardan alman gerekiyor bilgin olsun
qwe.png
kasada havalandırma fazla olduğu için bunu seçtim güç kaynağınıda 600w 80+ bronze alsam ileriye dönük olurdu biraz ama 500w 80+ da olabilir tabiki Eksen Bilgisayardan dediğim gibi bana bir psu birde kasa seçerseniz fiyatlar oynamadan tabiki iyi olur.
MSİ GEFORCE GTX 1050TI GAMING X 4G eklemiştim sepete bugün kaldırılmış yeni gördüm
bellek hızı ve çekirdek hızı en yüksek olan oydu sanırım ona eşdeğer birşey bulabilirmisiniz bu arada

Son düzenleme:
Meraktan soruyorum hangi parçaları sipariş verdiniz acaba. İşin gerçeği siz derdinizi anlatmadan sürekli fikir değiştirdiğiniz için ne istediğinizi anlayamadım. O yüzden merak ettim.

Meraktan soruyorum hangi parçaları sipariş verdiniz acaba. İşin gerçeği siz derdinizi anlatmadan sürekli fikir değiştirdiğiniz için ne istediğinizi anlayamadım. O yüzden merak ettim.
3000 TL civarı en iyi oyun performansı pc düzmek istiyorum kendimce bişiler yaptım ne eksik tam bilemem sizden öneri bekliyorum neler değiştirilmeli ve bu fiyata daha iyi kasa ve psu varsa toplarmısınız eksen bilgisayardan olacak yalnızca.

3000 TL civarı en iyi oyun performansı pc düzmek istiyorum kendimce bişiler yaptım ne eksik tam bilemem sizden öneri bekliyorum neler değiştirilmeli ve bu fiyata daha iyi kasa ve psu varsa toplarmısınız eksen bilgisayardan olacak yalnızca.
Sadece montaj ise başka firmalarda tüm parçaları onlardan aldığında montajı ücretsiz yapıyor.
Monitör dahil mi?
HDD veya SSD var mı elinizde? Yoksa dahil edilmesi gerekiyor.
Max 3000 TL midir? Esneme payı var mıdır (iyi parça çıkarsa)?
OC yapacak mısınız?

Sadece montaj ise başka firmalarda tüm parçaları onlardan aldığında montajı ücretsiz yapıyor.
Monitör dahil mi?
OC yapacak mısınız?
HDD elimde var HDD ve SSD için sistemi kısmak istemiyorum.yinede 120GB lik oyun için bir SSD olsun. 3070 e'kadar esneyebilir fiyat (iyi parça varsa). Monitör dahil değil en iyi fiyatlar eksende olduğu için ordan almak istiyorum. OC hakkında fazla bilgim yok. OC yapmadan da rahat oynamak istiyorum. Ekran kartında OC olabilir yinede
MSİ GEFORCE GTX 1050TI GAMING X 4G eklemiştim sepete eksende kaldırılmış. Yeniden konur mu bilemem. Bellek hızı ve çekirdek hızı en yüksek onu görmüştüm ona eşdeğer birşeyler var mıdır acaba?
Monitör dahil mi?
OC yapacak mısınız?
Benim Topladığım sistemide performans açısından eleştirirseniz iyi olur alınabilirlik açısından.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama topladığınız sistem araştırılmadan bilinçsizce toplanmış. Arkadaşların önerilerini dikkate alırsanız daha iyi donanımlara sahip olursunuz.
teşekkürler genelde herkes 250 tl lik bir sıradan anakart öneriyor 2133 mhzlik saçma bir markada 1050Tİ öneriyorlar sistem diyorlar bilemiyorum yani anakartın 2666mhz ramle uyumlu olmasını istiyorum bu fiyata en iyi bunu bulabildim.

Nanokatalogtan aldığın zamanda topluyorlar. Normalde başka bir siteden bakacaktım ancak GTX 1060 içeren bir sistem toplanabildi. Parçaların hepsi stoklarında mevcut olan parçalar. Müsait olduğumda başka sitelerden de araştırabilirim.

Dosya Ekleri

• nanokatalog.jpg
    nanokatalog.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 48
teşekkürler genelde herkes 250 tl lik bir sıradan anakart öneriyor 2133 mhzlik saçma bir markada 1050Tİ öneriyorlar sistem diyorlar bilemiyorum yani anakartın 2666mhz ramle uyumlu olmasını istiyorum bu fiyata en iyi bunu bulabildim.

İntel'n ram konusunda ki avantajını siz fazla para vererek kaybediyorsunuz. 2133Mhz'de alsanız 2666Mhz'de alsanız İntel için performans aynı olacaktır.(Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin) Sadece fazla para vermiş oluyorsunuz. x1 8.gb 2133 - 2400Mhz şeklinde alırsanız daha sonra yükseltme şansınız olur. Birde işlemciniz 65w, ekran kartınız 75w güç tüketiyor. Güç kaynağınızı 500 - 600w almaya gerek yok. 400w %80 verimlilik veren psu işinizi fazlasıyla görecektir. Eksen Bilgisayar'da Aerocool, Cooler master, Fsp ve Nagas'n f/p güç kaynakları var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı