3000TL oyuncu sistemi toplama

Chaser_

Hectopat
ekrankartı.png
Maksimum bütçe 3000 TL denebilir. Kendim topladığım bir PC arkadaşlar. Sormak istediğim ne yazıkki bu sistemi koyacak bir kasam yok. O yüzden performans kaybetmeden neden biraz kısarsak boş kasa parası çıkabilir?
Platoon PL-9263 500W’lık kötü bir güç kaynağım var. Bu sistemi ne kadar idare eder bu arada?
Power Boost VK-G1023S USB 3.0 Pencereli Gaming Kasa (PSU Yok) JBST-VKG1023S Bu kasayı almayı düşünüyorum. Işıklandırmalı fanları kendilerimi veriyorlar yoksa komple boş bir kasa mı? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle APU sistem harici, iki RAM slotunun boş yere doldurulmasını doğru bulmuyorum hem daha pahalı hem geliştirilebilir değil. O RAM yerine bunu, anakart yerine bunu, monitör yerine bunu alın. PSU alıp almayacağınızı yazmamışsınız eğer elinizde PSU varsa dediğiniz kasayı almanızı tavsiye ederim. Eğer PSU yok diyorsanız da bu kasa'yı öneririm. (Monitörün 5ms olduğuna bakmayın, 1ms ile 5ms arasında farkedilebilir fark yok.)

Edit: O PSU bu sistemi beslemez diye düşünüyorum.

Öncelikle APU sistem harici, iki RAM slotunun boş yere doldurulmasını doğru bulmuyorum hem daha pahalı hem geliştirilebilir değil. O RAM yerine bunu, anakart yerine bunu, monitör yerine bunu alın. PSU alıp almayacağınızı yazmamışsınız eğer elinizde PSU varsa dediğiniz kasayı almanızı tavsiye ederim. Eğer PSU yok diyorsanız da bu kasa'yı öneririm. (Monitörün 5ms olduğuna bakmayın, 1ms ile 5ms arasında farkedilebilir fark yok.)

Edit: O PSU bu sistemi beslemez diye düşünüyorum.
Benim topladığım sistemin performansının daha iyi olacağını düşünüyorum.Seçtiğiniz monitörde HDMI girişi yok 1050 ti takılmaz

Benim topladığım sistemin performansının daha iyi olacağını düşünüyorum.Seçtiğiniz monitörde HDMI girişi yok 1050 ti takılmaz
Daha iyi olacağını düşünüyorsanız bütçenizi arttırıp 80+ PSU'lu kasa almaya bakacaksınız, hem özellikleri düşürüp hem yüksek performans beklemek saçmalık. Adamlar kafasına göre fiyat belirlemiyor, fiyat düşerse performansta düşer! Monitörü değiştirmeyecektim son anda aceleden özelliklerine bakmadan koydum kusra bakmayın.

Daha iyi olacağını düşünüyorsanız bütçenizi arttırıp 80+ PSU'lu kasa almaya bakacaksınız, hem özellikleri düşürüp hem yüksek performans beklemek saçmalık. Adamlar kafasına göre fiyat belirlemiyor, fiyat düşerse performansta düşer! Monitörü değiştirmeyecektim son anda aceleden özelliklerine bakmadan koydum kusra bakmayın.
Bütcem 3000 i gecemiyorum o yuzden bi parçadan 160 tl lik bir kasa çıkarmak için bazı şeylerden kısabilirmiyim diye tavsiye istemiştim yinede teşekkürler.
Seçtiğiniz kasayıda fazla havasız buldum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı