3000TL red switch mekanik klavye önerisi

Bütçe
3000TL

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa

Önceden K617 almak istiyordum ama kimse önermedi. Bütçemi de arttırdım, 2 hafta falan bekledim aklıma bu model yattı. 2 yıldır red switch kullandım, bu klavyede de amber Pro switch varmış ama sesini hiçbir yerde bulamadım. Maksimum 3000TL'ye kadar red switch benzeri sesi olan hatta mümkünse direkt red switch klavye önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tofu Switch ne oluyor peki hocam sesi, hissiyatı falan red switch benzeri mi?

Red kadar sessiz ve cok daha iyi bir hissiyatı var ayriyeten daha kaliteli bir switch. Red, blue, green, brown tarzi switchler artik giris segment klavyelerde kaldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Red kadar sessiz ve cok daha iyi bir hissiyatı var ayriyeten daha kaliteli bir switch. Red, blue, green, brown tarzi switchler artik giris segment klavyelerde kaldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Peki bu Madlions MAD68 HE kötü mü? Amber switch de ilk defa duydum.

Sesi güzelmiş baya o zaman başka öneriniz olmazsa bunu alayım ben.

Peki bu Madlions MAD68 HE kötü mü? Amber switch de ilk defa duydum.

Sesi güzelmiş baya o zaman başka öneriniz olmazsa bunu alayım ben.

Madlions rezalet ve kronik bir klavye, yuzune bakma. G75 Pro al geç. Şuan kendimde kullanıyorum, sorun varsa detaylı sekilde cevaplarim.

Tamamdır hocam çok sağ olun. Tek içime yatmayan pek böyle markalara hakim değilim de marka güvenilirdir değil mi?

Evet gayet guvenilir, saticida guvenilir. Bu tarz markalar yurtdisinda cok daha populer. Buyuk markalarda urune degil logoya para verirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı